[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 27. 12. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Vaterpolo savez SCG i "Naša Srbija" danas priređuju spektakl

Prvaci Evrope za
decu bez roditelja

Kada se udruže dva vrhunska proizvoda iz oblasti sporta i kulture, a za povod imaju humanitarnu akciju, onda tu mora da bude i spektakla. Vaterpolo savez Srbije i Crne Gore u saradnji sa Narodnim pozorištem u Beogradu organizovaće danas akciju za pomoć humanitarnoj organizaciji "Naša Srbija", koja se brine o deci koja su ostala bez jednog ili oba roditelja.

Prvo će hram vaterpola na Tašmajdanu od 17 sati biti domaćin najboljim plavim selekcijama, koje će obeležiti sve uspehe (a bilo ih je mnogo) u godini na izmaku, a zatim se događaj nastavlja velikim humanitarnim koncertom u Narodnom pozorištu sa početkom u 21 čas, na kojem će nastupiti prvaci Beogradske opere.

Pakleno od početka

Vaterpolo reprezentacija SCG nedavno je boravila u Australiji, gde je obavila prvi deo priprema za Olimpijske igre u Atini.
- Osnovni cilj ove faze priprema bio je početak selekcije tima i stvaranje atmosfere za olimpijsku godinu. Većina igrača je zadovoljila. Uspešno su u izdržali pripreme, uprkos vrlo napornim treninzima - rekao je selektor Nenad Manojlović.
Prema rečima Manojlovića, plavi su na najmanjem kontinentu odradili 15 treninga za osam dana, a bilo je i lakših povreda.
- Uz početak priprema počelo je i sagledavanje zdravstvenog stanja. Neki igrači vuku hronične povrede i bilo je veoma važno da ih otkrijemo sada. NJima predstoje detaljni pregledi, da u olimpijskoj godini ne bude iznenađenja.

U prvoj revijalnoj utakmici, koja je na programu u 17 sati, predstaviće se juniorska, omladinska i univerzitetska selekcija, a u 18 sati, na programu je meč "Selektor protiv novinara" u kome će ljubitelji vaterpola imati priliku još jednom da pozdrave Vladu Vujasinovića, Aleksandra Šapića, Dejana Savića i ostale igrače koji su ove godine odbranili evropski tron i bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Barseloni. Na ovom meču od plave kapice će se oprostiti predsednik VSSCG Aleksandar Šoštar, Predrag Zimonjić, Nenad Vukanić, Veljko Uskoković i Jugoslav Vasović.

- Osvajači ovih prestižnih međunarodnih nagrada zaslužuju da kroz revijalni program još jednom predstave domaćoj javnosti svu raskoš talenta na kojem počiva budućnost našeg vaterpola. Zadovoljstvo nam je da smo došli u situaciju da možemo da pomognemo organizaciji "Naša Srbija", koja već nekoliko godina sprovodi razne humanitarne akcije. Moramo učiniti sve da pomognemo deci bez roditelja. Danas će biti naši gosti na utakmicama na Tašmajdanu, gde će imati priliku da se druže sa svojim ljubimcima. S druge strane, saradnja sa Narodnim pozorištem predstavlja pravo zadovoljstvo i nadam se da je ovo samo jedna od akcija kojih će biti i u narednom periodu - rekao je predsednik VSSCG Aleksandar Šoštar.

M. M. B.


vesti po rubrikama

^sport

15:30h

Nova prijava sudijskog komesara Branimira Babarogića, ražestila Slavoljuba Muslina

15:45h

Menadžer Arsenala praznike provodi u sjajnom raspoloženju

15:55h

Prigodnim koktelom čelnici Partizana obeležili godinu velikih uspeha

16:10h

Sreten Karić saopštio: Promocija trenera u nedelju

16:20h

Gruzijac Kaha Kaladze, ogorčen na gruzijsku policija koja ne uspeva da uhvati kidnapere njegovog brata

16:25h

Eks-trener Partizana potpisao jednogodišnji ugovor

16:30h

Košarkaši Hemofarma ispali u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća

16:45h

Pobeda Maveriksa u "Arko areni"

23:30h

Vaterpolo savez SCG i "Naša Srbija" danas priređuju spektakl

23:35h

Kup Radivoja Koraća - Zvezdi pripao duel protiv večitog rivala

23:40h

Gurović: Idemo na pehar

23:45h

U finalu Kupa SCG odbojkaši Crvene zvezde i Vojvodine(18TV)

 


     


FastCounter by LinkExchange