[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 16. 12. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Prva petorka

Lista "Odbrana i pravda - Vuk
Obradović i Borivoje Borović"

Dr Mila Živojinović, rođena je 1950. godine u Pljevljima. Medicinski fakultet završila je 1975. u Beogradu. Bila je najmlađi kardiolog specijalista. Od 1990. radi u privatnoj praksi. Predsednik privatne lekarske komore doktora stomatologije i doktora medicine. Glavni organizator najveće akcije prikupljanja humanitarne pomoći za decu iz Krajine. Udata je i ima dvoje dece.

Advokat Borivoje Borović rođen 7. jula 1954. u Pljevljima. Diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu gde je položio i pravosudni ispit. Bavi se isključivo odbranom u krivičnim predmetima i to uglavnom vezanim za krivična dela ubistva i političke delikte. Učesnik je gotovo svih važnijih političkih procesa u Srbiji i Crnoj Gori.

Dizajner grafike Đuro Popović, predsednik Stranke radnika i penzionera rođen je 3.12.1958. u Ravnom selu opština Vrbas. Završio dizajn grafike u Novom Sadu i školu za majstora fotografije. Privrednik 25 godina. Autor više od 80 izdanja iz oblasti dizajna i stručnih publikacija za koje je dobio veći broj nagrada i priznanja. Spada u red najvećih kolekcionara srpskog slikarstva i vajarstva. Član je UO Udruženja kolekcionara i ljubitelja starina "Srpska Atina" u Novom Sadu, kao i Srpsko-ukrajinskog društva. Bio je poslanik doskorašnjeg saziva Narodne skupštine i u parlamentu SCG. Živi i radi u Novom Sadu. Oženjen i otac četvoro dece.

Ljubivoje Slavković, dipl. pravnik, rođen 1952. u selu Štavalj, opština Sjenica gde je završio Gimnaziju. Prvi radni odnos zasnovao u trgovinskom preduzeću Miroč-Kladovo. Jedan od osnivača SD, trenutno je zaposlen u "MGF Promo" u Nišu. Na čelu je niškog odbora SD i član Predsedništva stranke.

Vukoman Bošković, diplomirani pravnik i književnik, rođen 28. aprila 1947. u Potrku kod Bijelog Polja. Na čelu je Koordinacionog odbora za pitanja invalidskih organizacija i udruženja i sekretar Udruženja paraplegičara Beograda. Gimnaziju završio u Bijelom Polju, a Pravni fakultet u Beogradu. Direktor je preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje invalida"Beofeniks" i predsednik košarkaškog kluba tog preduzeća. Član je Udruženja književnika Srbije. Objavio je nekoliko knjiga i poezije i satire za koje je dobio veći broj nagrada. Član stručnog žirija pri UKS za nagradu "dr Ivan Šop" za satiru.


vesti po rubrikama

^politika

16:20h

Na izborima učestvuje 18 lista

16:30h

Havijer Solana juče posetio SCG

16:45h

Nezadovoljstvo Čovića i Svilanovića kosmetskim standardima

17:00h

Nebojša Čović, potpredsednik Vlade: Nisam za slanje vojnika u misije

17:10h

Branko Krga najavio: Policija preuzima kontrolu granice

17:15h

Savet ministara SCG zaključio: Nastavlja se proces približavanja EU

17:30h

Lista "Odbrana i pravda - Vuk Obradović i Borivoje Borović"

17:40h

Izvolite, predstavite se: Dragan Milovanović, nosilac liste "Laburistička partija Srbije"

17:55h

Vojislav Koštunica: Imaćemo odlučujući uticaj

18:05h

Koalicija "Za narodno jedinstvo" traži: Obustaviti privatizaciju

23:30h

Havijer Sonala razgovarao sa premijerom Živkovićem

23:35h

Pavković: Referendum za Hag

 


     


FastCounter by LinkExchange