[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 25. 9. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


UO RZ SCG bez prepucavanja doneo niz odluka

Temperatura normalna,
terapija nepotrebna

Upravni odbor Rukometne zajednice Srbije i Crne Gore odlučio je na svojoj sednici da takmičenje u konkurenciji rukometašica počinje 1. oktobra, a u konkurenciji rukometaša po želji - naredne subote ili srede. Rešeno je da klubovi sami odluče kada će, u ponuđenim terminima, igrati utakmice prvog kola, ali da daljeg odlaganja više neće biti.

Početak šampionata za rukometaše bio je zakazan za 27. septembar, dok je za rukometašice bilo predviđeno da startuju sedam dana ranije.
Za direktora muške reprezentacije izabran je Svetozar Stanković, dugogodišnji tehnički direktor Crvene zvezde, a za direktora ženske selekcije SCG izabrana je Dragica Đurić, bivši golman reprezentacije.

Time je stavljena tačka na špekulacije da će Đurićeva zameniti Božidara Đurkovića, na mestu generalnog sekretara RZ SCG, posle njegove ostavke. To mesto je do daljeg ostalo upražnjeno.

Za direktora Superlige, kandidati su bili bivši ministar sporta u Saveznoj vladi Vojislav Andrić, Andrija Banjanin, Aleksandar Gačić, a izabran je nekadašnji rukometni sudija iz Beograda Rajko Rakočević.

Na Upravnom odboru RZ SCG usvojen je Statut, pravilnik o rukometnim takmičenjima i pravilnik o registraciji klubova i igrača.
Posle godinu dana pauze, UO je odlučio da se rukometne sezone, u obe konkurencije, kao i ranije završavaju plej ofom i plej autom.

Što se tiče analize učinka naših selekcija ocenjeno je da očekivanih rezultata nije bilo. Šesto mesto u juniorskoj konkurenciji i sedmo kadetkinja na granici je podnošljivog, okarakterisao je (ne)uspeh predsednik UO RZ SCG Rade Đurđić.

S. S.


vesti po rubrikama

^sport

15:30h

Mateus razmišlja o preuzimanju "pancera", ali da najpre hoće da završi posao u Beogradu

15:45h

Rumunke savladale plave dame na EP za odbojkašice

15:55h

ACB liga ne da ispisnicu Milanu Guroviću

16:10h

Slavni bolonjski klub izbegao stečajni postupak

16:20h

UO RZ SCG bez prepucavanja doneo niz odluka

 


     


FastCounter by LinkExchange