[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 28. 8. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Vreme rasprodaja u beogradskim prodavnicama

Sniženja osvojila grad

Garderoba i obuća po sniženim cenama i za 70 odsto

Sniženje, sniženje i ponovo sniženje bombarduju naslovi u dućanima sa svih strana beogradskih ulica. U toku je "čišćenje" robe pred jesenju sezonu i cenama nižim i za sedamdeset odsto teško je odoleti. Međutim, velika navala ima svoju dobro poznatu kočnicu.
- Ljudi generalno nemaju para, pa im i ogromni popusti malo znače - iskrena je jedna prodavačica.

Ipak, slogan "Povoljna kupovina" i "manje" vrućine dobar su mamac za one koji se ipak odluče za vansezonsko obnavljanje i dopunjavanje garderobe i obuće. Svi, koji se ne opterećuju najavljenim modnim kretanjima, kao i oni koji veruju da se moda uvek vraća, mogu se "ponoviti" u prodavnicama "Tera Nove". Ovde se cene svih modela aktuelnih ovog leta kreću od 300 do 500 dinara.

- Najveće gužve su svakog dana posle 18 časova - kaže Ljubinka Krnjeta, šef prodavnice u Makedonskoj ulici. Izbor majci je svuda kao i uvek veliki. U butiku "Infinito" ženski modeli na bretele koštaju 450 dinara, dok su one modernije skuplje za 200 dinara.

Muškarci mogu izabrati u "Springfildu", prodavnici namenjenoj isključivo za muški pol, i za to izdvojiti 899 dinara. Na istom mestu mogu se pazariti i moderne košulje, čija se cena kreće od 1199 do 1699 dinara. Povoljne su i torbe koje koštaju oko 600 dinara.

Ovoga leta je, zbog velikih vrućina, bila popularna lanena odeća. Ako još niste isprobali prirodne materijale, povoljnu kombinaciju lana i pamuka možete naći u prodavnicama "Srbijateksa". U toku je sezonski popust, te suknje koštaju 648 dinara, bermude su 518, a pantalone 680 dinara. Sličan model sačinjen u potpunosti od lana u "Hepeningu", takođe na sniženju, iznosi 1175 dinara.

U "Bona Seri" je sve jeftinije i do 70 odsto tako da se pantalone koje su koštale 2010 dinara sada mogu nabaviti za samo 799 dinara. Naravno, za sve one koji veruju u mišljenje da se kvalitet može naći i van butika, mogu još više uštedeti ako posete tezge na otvorenom.

U poznatoj Sremskoj ulici u toku je nezvanična rasprodaja tako da upornije devojke mogu letnje majice naći čak za 130 dinara, dok košulje bez rukava koštaju 250 dinara. Bitan deo vašeg obnovljenog ormara svakako treba da čine i nove cipele. Letnju kožnu obuću možete povoljno pazariti na više mesta u gradu.

U "Bona Seri" se cene kreću od 1940 do 3950 dinara, a u SAŠ-u model od pre dve godine biće vaš za samo 540 dinara. Više od 700 dinara će "sačuvati" ako se opredelite za prodavnicu "Boledo" preko puta Doma omladine. Takođe, znatnu uštedu ćete ostvariti i u butiku "Infinito" gde su cene i 50 odsto niže.

I na kraju, kad se potpuno izmorite računanjem i potragom za što većom jeftinoćom, možete sesti u bolji kafić u Makedonskoj ulici i popiti espreso za samo 63 dinara. Kako? Lako, zahvaljujući popustu od 20 odsto u akciji "Specijalna letnja ponuda".

J. Petrović


vesti po rubrikama

^Beograd

21:04h

Džo bagerista nastavlja štrajk glađu ispred zgrade vlade

21:12h

Vreme rasprodaja u beogradskim prodavnicama

21:19h

Manje tezgi i kioska na opštini Stari grad

21:27h

Akcija gradskih vlasti pred početak školske godine: Borba za bezbednost dece

21:35h

Na Kvantaškoj pijaci uveliko se prodaje povrće za zimnicu

21:43h

Šta se to radi na Lazarevačkom drumu

21:51h

EDB obaveštava sve korisnike: Popust za redovne platiše

21:58h

Beograd nekad i sad: Trg Dimitrija Tucovića

 


     


FastCounter by LinkExchange