[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 3. 7. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Iz FK Čukarički poručuju: vraćamo se u u društvo najboljih

Novi vetar s brda

Čukarički Stankom nije uspeo da izbori opstanak u Prvoj fudbalskoj ligi, ali na Banovom brdu ne sede skrštenih ruku. Novi potpredsednik "Čuke" postao je Mladen Likić, iskusan i proveren fudbalski funkcioner.
- Ja sam čovek fudbala i Čukaričkog. U klubu sam obavljao funkciju predsednika još u onoj SFRJ i uspeo da ekipu uvedem u Prvu ligu, u mnogo jačoj konkurenciji nego što je danas - kaže za "Glas" Mladen Likić.

Da li to znači da Čukarički ponovo kreće novim putevima uspeha?
- Nikada ja nisam ni otišao iz mog kluba, samo sam vođenje kluba prepustio mlađim ljudima. U ovom teškom trenutku za klub, u dogovoru sa predsednikom Aleksandrom Mihajlovićem, odlučio sam da pomognem.

Novi trener

Stručnjak kome je poverena obaveza da Čukarički vrati u elitu zove se Branko Babić. Legenda malih fudbalskih terena se posle tri godine pečalbarstva u dalekom Japanu vraća na našu fudbalsku scenu.
- Krenuli smo u jedan ozbiljan i dugoročan posao sa ciljem da kreiramo profesionalni tim. Želimo mlade i perspektivne igrače koji se ne plaše rada. Još ne znam kako će izgledati ekipa, ali znam da šetnje na terenu neće biti. Uz talente u našoj školi fudbala, tražimo mlade igrače po celoj zemlji - kaže Babić.
Da uprava Čukaričkog ne gubi vreme potvrđuje i dolazak omladinskog reprezentativca iz redova zrenjaninskog Proletera, Danilo Pustinjakovića.

Iz ove perspektive, možemo li očekivati da će Čukarički već posle jedne sezone vratiti u elitno društvo?
- Naravno, cilj je povratak u Prvu ligu, ali ne po svaku cenu. Želimo da radom i kvalitetom izborimo svoje mesto među najboljima. Dakle, bez manipulacija i ostalih prljavih radnji koje okružuju fudbal, i tako pomognemo u borbi protiv kriminala u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu - kaže Likić, i nastavlja:

- Pravimo ekipu mladih i perspektivnih fudbalera, što nikako ne znači da ulazimo bez ambicija u prvenstvo. Borićemo se iz sve snage i daćemo sve od sebe da se plasiramo u elitu. Pa neka i Novi Pazar bude prvi, samo da Rad ne bude - nasmejao se Likić.
Iskusni vuk se ponovo prihvatio fudbala, a poznavajući Mladena Likića, kao i uspešnog poslovnog čoveka (drugi čovek Komercijalne banke), nema sumnje da će na Banovom brdu ponovo duvati vetrovi uspeha.

D. DRAGIĆ


vesti po rubrikama

^sport

15:30h

Juče dva potpisa za Partizan

15:35h

Španski klub pregovara sa Lacijom

15:40h

Mostovoj i Đukić stižu u Levante

15:45h

Fudbaleri Crvene zvezde privode kraju prvu fazu priprema

15:55h

Kapiten Engleske predstavljen navijačima Reala

16:10h

Roman Abramović novi vlasnik Čelzija

16:20h

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde blizu angažmana u inostranstvu

16:25h

Miličić preskače letnju ligu

16:35h

U Beogradu danas počinje međunarodni vaterpolo turnir

16:45h

Iz FK Čukarički poručuju: vraćamo se u u društvo najboljih

16:55h

Lazar Grozdanović o učinku naših odbojkaša u Svetskoj ligi

17:00h

Petorica boksera SCG otputovala na SP u Bangkok

      


FastCounter by LinkExchange