[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 20. 5. 2003.

 
 
 

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Leš transvestita Vjerana Miladinovića (43) ostavljen u trski

Klijent ubio Merlinku

Osumnjičeni Faik Ramadani (24) zvani Babuš iz Beograda, posle zločina, uzeo nakit i mobilni telefon pokojnika

BEOGRAD - Beogradska policija potvrdila je juče da je poznati transvestit Vjeran Miladinović (43) zvani Merlinka ubijen 22. marta između 21.30 i 23.30 sati u Ulici Grge Andrijanovića bez broja, nedaleko od OŠ "Zaga Malivuk".

Prema saopštenju SUP-a, za ubistvo Merlinke osumnjičen je Faik Ramadani (24) zvani Babuš iz Beograda, koji je sa krivičnom prijavom priveden istražnom sudiji. Ramadani je, kako je saopšteno, posle kraće svađe sa Miladinovićem nasrnuo na njega i čvrstim predmetom ga više puta udario po glavi a zatim pobegao. Miladinovićev nestanak prijavljen je posle pet dana, a njegov leš je pronađen 23. aprila, na mestu gde je i usmrćen, delu zemlje obrasle trskom. Prema nezvaničnim informacijama, Ramadani je te večeri zakazao susret sa Merlinkom, a posle seksualnog odnosa između njih je izbila svađa, koja se završila ubistvom.

Zbog pomoći Ramadaniju posle zločina, policija je privela i R.B.(16) iz Beograda. Prema saopštenju, on je upoznao Ramadanija i Miladinovića. Neposredno posle ubistva Ramadani mu je doneo zlatan nakit, koji je skinuo sa Miladinovića i njegov mobilni telefon.

T. M. S.

Na ulici 20 godina

Merlinka je na "asfaltu" duže od 20 godina i bio je najpoznatiji transvestit u Beogradu. Živeo je u zgradi Opservatorije na Kalemegdanu, gde je radio kao portir dok je noću radio na "štajgi" kod Ekonomskog fakulteta. Bio je čest gost televizijskih emisija, a igrao je i u filmu Želimira Žilnika "Mramorna zadnjica."


vesti po rubrikama

^hronika

18:09h

Niš: Zbog stana ubio oca pa sebe

18:15h

Poznata pevačica i dalje štrajkuje glađu

18:22h

Poslanik SPS osuđen u Jagodini

18:30h

Leš transvestita Vjerana Miladinovića (43) ostavljen u trski

23:07h

Još jedna samoubilačka akcija u Izraelu
   


     


FastCounter by LinkExchange