[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 13. 5. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Milan Milanović, novi trener Rada, prionuo na posao

Zar je važno ko je kriv!

Prvoligaš sa Banjice se našao u nezavidnoj situaciji. Tri kola pre kraja prvenstva jednom nogom je u Drugoj ligi. Posle poraza u Nikšiću, trener Boško Đurovski podneo je neopozivu ostavku.
- Gest Đurovskog se može protumačiti na različite načine, a mi smo ga doživeli kao način da se ekipa trgne iz letargije - rekao je sportski direktor rada Slobodan Peličić na jučerašnjoj konferenciji za štampu.- Potrebne su nam tri pobede u tri poslednja kola. Težak zadatak, ali mi se ne predajemo unapred. Dogodile su se ružne stvari, ali mi smatramo da igrački i organizaciono možemo izaći iz ove situacije.

Grozdić ražalovan

Nenad Grozdić se neprimereno poneo kao kapiten i nesportski je reagovao na potez trenera Đurovskog koji ga je povukao sa terena u meču sa Rudarom.
- Grozdić je bio prvo suspendovan, pa kažnjen, ali je sada ponovo priključen prvoj ekipi i staviće se na raspolaganje novog trenera. Neće mu biti vraćena kapitenska traka. Mišljenja smo da ga je ta uloga dodatno opterećivala- napominje Peličić.

Ko je kriv za trenutno stanje u klubu više će se saznati posle analize celokupne sezone.
- Nećemo parcijalne ocene o radu pojedinaca, već ćemo napraviti kompletnu analizu cele sezone - nastavio je Peličić.- Zato smo poverenje ukazali dosadašnjem pomoćniku Boška Đurovskog Milanu Milanoviću.

- Od sada za nas nema kalkulacija, već ćemo u svaki meč ući sa jednim-jedinim ciljem da pobedimo. Nema se vremena za hirurške zahvate. Imam puno poverenje u ove igrače. Potrebna nam je pobeda u narednom meču sa Vojvodinom, da bismo se vratili u život. Mi to možemo- optimista je Milan Milanović, novi strateg "građevinara".

S. S.


vesti po rubrikama

^sport

15:00h

Svetislav Pešić, čovek koji je u poslednjih godinu dana osvojio sve što je mogao

15:10h

Sakramento izjednačio rezultat u seriji protiv Dalasa, Lejkersi savladali San Antonio

15:15h

Milan Milanović, novi trener Rada, prionuo na posao

15:20h

Čarolije Krupnikovića čuvaju Hanover

15:30h

Na Beogradskom hipodromu istrčan prvi klasik za omice - trka "Tina"     


FastCounter by LinkExchange