[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 25. 3. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Posle preporuke policije

Derbi odložen

zbog navijača

Komesar JUBA lige Slobodan Jelić obavestio je juče javnost da će večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, zbog preporuke MUP-a da se igra bez prisustva gledalaca, biti odložen do daljnjeg. U saopštenju koje je Jelić poslao piše:

Zvezda vraća novac

Košarkaški klub Crvena zvezda vratiće navijačima novac za karte kupljene za utakmicu Gudjer lige protiv Makabija, koja je otkazana posle ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića.
Novac će se navijačima vraćati u četvrtak i petak, 27. i 28. marta od 14 do 18 sati u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

"Imajući u vidu dopis MUP-a od 24.03.2003. godine, prema kome ne postoje uslovi da se utakmica Crvena Zvezda - Partizan Mobtel igra normalno 26.03.2003. godine, kao i stav Udruženja klubova FRIKOM JUBA LIGE da se utakmica igra sa prisustvom publike, što je zahtev KK Crvena Zvezda, KK Partizan Mobtel i sponzora lige, utakmica se odlaže. Nalaže se KK Crvena Zvezda da HITNO, kao domaćin utakmice, zajedno sa Ministarstvom za prosvetu i sport, MUP-om i KK Partizan Mobtel, odredi termin za normalno odigravanje pomenute utakmice, koji će od svih gore navedenih organa biti ispoštovan, kako ne bi bilo daljih odlaganja i kako bi se utakmica odigrala što pre."

Ubrzo posle Jelića, čelnici Zvezde i Partizana, Živorad Anđelković i Predrag Danilović poslali su svoje, zajedničko saopštenje za javnost, u kojem se kaže:
"Košarkaški klubovi Crvena zvezda i Partizan Mobtel žale što zbog vanrednog stanja u našoj zemlji neće biti u mogućnosti da odigraju večiti derbi u zakazanom terminu, u sredu, 26. marta. Crvena zvezda i Partizan Mobtel takođe razumeju da je predstojeći derbi utakmica visokog rizika. S druge strane, drago nam je da je na poslednjem sastanku direktorijuma Frikom JUBA lige zauzet zajednički stav da je igranje večitog derbija sa prisustvom publike od velikog interesa za našu košarku. Verujemo da će do novog termina za odigravanje utakmice situacija u zemlji biti mnogo bolja, kao i da ćemo naš derbi odigrati pred prepunim "Pionirom". Pun "Pionir", sportska atmosfera i dobra košarka naš su zajednički dug navijačima oba kluba. Takođe verujemo da je odigravanje derbija pred navijačima i naš dug prema pokojnom premijeru, koji je izuzetno voleo košarku."


vesti po rubrikama

^sport

15:20h

San Antonio počistio Lejkerse, a Arenas Džordana

15:25h

Derbi odložen zbog navijača, po preporuci policije

15:35h

Aleksandar Đorđević o izboru prvog trenera reprezentacije

15:40h

Odlukom Ministarstva za prosvetu i sport: Sa Velsom u Podgorici ili u drugom terminu

15:50h

Golgeter OFK Beograda protiv Nišlija potvrdio raskošan talenat

16:00h

Lotar Mateus za srpsku siročad 102.000 eura

16:15h

Trener Desimir Gajić o pripremama Sonje Stolić za SP u krosu

16:25h

Turnir u Ki Biskejnu: Jelena sve sigurnija

16:30h

Odbojkaši Budvanske rivijere s nestrpljenjem očekuju Budućnost

16:40h

Naši internacionalci blistali u Evropi

      


FastCounter by LinkExchange