[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 31.12.2002.
Četvrtak, 02.01.2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za 2003. godinu

Lavove čeka pobeda,
a bika novac

OVAN BIK BLIZANCI
Ljubav - Početkom godine vas očekuju blage trzavice jer će vaš partner zahtevati da mu/joj posvetite više pažnje. Oko 22. aprila i sami ćete odlučiti da svoje obaveze svedete na minimum kako biste više vremena proveli sa partnerom. Ukoliko nemate dece, sada je pravi trenutak da započnete razgovor o ovoj temi. Samci, pre početka leta očekuje vas jedan lep susret.
Posao - Iako niste zadovoljni svojim poslom ne treba da odustanete. Do 26. marta ćete ulagati velike napore kako biste se dokazali. Posle ovog datuma, nailazite na veće razumevanje pretpostavljenih koji će napokon shvatiti koliko zaista vredite. Obratite pažnju na ponašanje pojedinih kolega kojima niste simpatični.
Novac - Vi ste osoba koja je spremna da se žrtvuje za dobrobit svojih najbližih. Na proleće ćete učiniti sve što je u vašoj moći da dobijete zajam ili povišicu.
Zdravlje - Toliko ste opterećeni obavezama da nemate vremena za odmor. Zbog velikog umora bićete podložniji infekcijama. Takođe ćete se ugojiti.
Ljubav - Veza u kojoj se nalazite je veoma stabilna i čvrsta, zasnovana na poverenju. Na proleće ćete otputovati na kratak romantični odmor. Samci će napokon smoći snage da se upuste u ljubavnu avanturu.
Posao - Vaši pokušaji da nađete posao urodiće plodom oko 10. marta. U periodu od 30. aprila do 10. juna iznenada će se pojaviti osoba koju ste nekada poznavali i ponuditi vam zanimljivu saradnju. Bićete oduševljeni. U toku leta ćete pokušati da više pažnje posvetite umetnosti i otkrićete da ste istinski talentovani.
Novac - Za sve rođene u ovom znaku 2003. će na finansijskom planu biti vrlo dobra godina. Već u toku januara očekujte povoljan razvoj situacije. Od 6. do 13. aprila na pomolu su manji problemi koje ćete lako rešiti.
Zdravlje - Zahvaljujući uticaju Jupitera tokom cele godine ćete imati višak energije, ali ćete posle nekoliko uzastopnih infekcija početi da brinete za svoje zdravlje. Posetite lekara. U martu ćete zbog iscrpljenosti biti primorani da uzmete kraći odmor koji će vas preporoditi.
Ljubav - Nepoverljivi ste prema priči o velikoj ljubavi, ali smatrate da je ipak još uvek sve moguće. Za samce: na jesen vas očekuje presudan susret. Za one koji imaju partnera: do 14 februara sve će biti u redu, ali od tog datuma vaša veza će biti u krizi. Sa dolaskom leta sve će se srediti. Provešćete vrlo uzbudljiv letnji odmor i ljubavna vatra će vas grejati sve do zime.
Posao - Radićete kao vredni mrav na projektu koji vam je veoma važan. Ukoliko ipak ne uspete da ga završite na vreme, u drugoj polovini godine u pomoć će vam priteći partner ili prijatelj. Otkrićete da posedujete diplomatsku veštinu u ophođenju sa pretpostavljenima.
Novac - Mada ste po prirodi vrlo štedljiva osoba, dojadiće vam da stalno vodite računa o svakom dinaru i da se uzaludno nadate povišici. Oko 6. aprila zaista ćete biti primorani da više povedete računa o materijalnim pitanjima.
Zdravlje - Moralna snaga koju posedujete pomoći će vam da savladate sve brige i prepreke. I ove godine ćete se više baviti sportom i više ćete voditi računa o pravilnoj ishrani.

 

RAK LAV DEVICA
Ljubav - Vi ste suviše zahtevni i vaš partner će poželeti da pobegne od vas. Ako želite da ga zadržite morate da promenite svoje ponašanje. U periodu od 13. maja do 3. juna neke osobe će pokušati da oslabe vašu vezu. Budite na oprezu! Ipak, partner vas neće iuzneveriti. Za samce: Početkom godine ponovo ćete sresti staru ljubav.
Posao - Sanjate o promeni. Više vas ne zadovoljava činjenica da se dobro slažete sa kolegama. Želite da se razvijate. Jedan prijatelj će vam pomoći da donesete ispravnu odluku. U junu ćete se sukobiti sa pretpostavljenima.
Novac - Odavno sanjate o kupovini određene nekretnine. Do kraja februara prikupićete sve neophodne informacije o tom projektu, ali ako želite da ga uspešno ostvarite, morate da budete strpljivi. Ukoliko čekate na neko sudsko rešenje, ono će stići tek u septembru.
Zdravlje - Potreban vam je odmor. Povedite više računa o ishrani. Sredinom godine osetićete blage zdravstvene probleme.
Ljubav - Vaša podrška je od presudnog značaja za profesionalan uspeh vašeg partnera, naročito u periodu od 9. februara do 11. marta. U aprilu ćete zajedno ćete uživati u pobedi. Za one koji su sami: Nova ljubav na pomolu u periodu od maja do juna.
Posao - Imate snažno izraženu želju za pobedom. Uspešno ćete se uhvatiti u koštac sa novim odgovornostima. Sve ono što budete posejali pre kraja leta urodiće plodom i bićete zadovoljni.
Novac - Zaapamtite: nije važno da li mnogo zarađujete, već da li taj novac pametno trošite. Vi ćete u tome uspeti i u periodu od 5. aprila do 14. Juna ukazaće vam se prilika da uložite novac u nekretnine ili da se odselite. Ne ćete zažaliti zbog svoje odluke jer će vam uticaj Merkura pomoći će vam da izbegnete sve zamke.
Zdravlje - Krajnje je vreme da reagujete na poruke koje vam šalje vaše telo. Već nekoliko meseci osećate veliki umor. Odmorite se i uzimajte više vitamina. Bogat društveni život ublažiće posledice stresa kojem ste svakodnevno izloženi na poslu.
Ljubav - Već u februaru vaša veza će ući u krizu. Pokušaćete da nađete mir u poslu i bićete često odstutni. Svađe će se napokon smiriti posle 28. avgusta. Za one koji su sami: u oktobru ćete se zaljubiti, ali nije izvesno da li će ta veza opstati. Sve zavisi od vas!
Posao - Početak godine donosi probleme na poslu. Pretpostavljeni će staviti na probu vašu sposobnost snalaženja u različitim okolnostima. Budite strpljivi, u septembru će vam se ukazati prilika da zahvaljujuću novom projektu zatražite odgovarajuće priznanje.
Novac - Početak godine donosi niz finansijskih problema, ali vi umete sa novcem i uspećete da ponovo uspostavite ravnotežu. U novembru vas očekuje nenadani dobitak.
Zdravlje - Vi ste osoba koja vodi računa o sebi i vodi zdrav život, što će se i u toku ove godine odraziti na vaše ukupno zdravstveno stanje. Jedino treba da obratite pažnju na polensku groznicu i prolećne prehlade.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Ljubav - Posumnjaćete u sopstvena osećanja prema partneru, ali ponovo ćete se zbližiti posle 22. aprila. U septembru, pod uticajem Venere, ponovo ćete doživeti veoma strasne trenutke. Uživajte u ljima. Za one koji su sami: Jedna osoba vam se već duže vremena dopada. Na vama je da organizujete susret !
Posao - Ukoliko volite timski rad, sve će biti u redu. U periodu od 28. marta do 5. maja slobodno opomenite one koji vas usporavaju. U junu ćete dobiti zanimljivu ponudu. Sva vaša zalaganja u toku godine urodiće plodom na jesen: očekuje vas lepa povišica!
Novac - Partner će vas optužiti da ste tvrdica, iako vrlo dobro zna da je vaša preterana štedljivost samo vaš način da se izborite sa velikom željom da trošite . Sreća će vam se osmehnuti u periodu od 5. aprila do 17. maja. Iskoristi te je!
Zdravlje - Neophodan vam je odmor.
Ljubav - Pokušavate da zaboravite na prošlost. Ako vam je veza u krizi, ona će trajati nekoliko meseci. Tek ćete se u aprilu malo opustiti. Leto ćete provesti sa svojom porodicom i svi ćete uživati. Za one koji su sami: U periodu od 10. oktobra do 2. novembra saznaćete da li je osoba koju ste sreli tokom leta ona prava.
Posao - Tražite novi posao, ali ta vaša želja biće ispunjena tek u maju. Međutim, veliki preikret u životu očekuje vas tek 2004. godine.
Novac - Razgovor o novcu izaziva nepotrebne porodične svađe. Od 21. februara očekuju vas česti susreti sa finansijskim stručnjacima jer zaista želite da napokon dovedete u red porodični budžet. Uspećete u tome.
Zdravlje - Preopteretili ste se različitim obavezama. Prepustite nešto i drugima. Promenite sredinu tokom godišnjeg odmorta i preporodićete se.
Ljubav - Vaš partner će u januaru dobiti premeštaj koji će pozitivno uticati na vašu vezu. Možda ćete morati da se preselite u neku drugu zemlju. Ne treba da se plašite, zvezde su vam naklonjene. Promena će vam prijati. Za one koji su sami: U aprilu ćete doživeti pravu ljubav!
Posao: Vi ne podnosite timski rad. Zbog toga ćete već u januaru imati probleme sa kolegama. Partner će vam pomoći da šrevaziđete ove teškoće. Dobro iskoristite letnji godišnji odmor jer vas čeka burna jesen.
Novac: Treba da naučite da štedite. Opomene za neplaćene račune nagomilavaju se u vašem poštanskom sandučetu. Saberite se, jer nema ko da vam pomogne!
Zdravlje - Suviše ste aktivni.Ponekad je dobro sesti i odmoriti se. I vama i vašem partneru ne bi škodila jedna dijeta. Uostalom, u dvoje se sve lakše podnosi. Provodite više vremena u prirodi.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ljubav - Uzdržani ste jer niste sigurni u partnerovu iskrenost. Opustite se, nemate razloga za brigu. Tek u septembru će vam postati jasno da je vaša veza zaista čvrsta, i biće vam veoma žao što ste propustili toliko uzbudljivih trenutaka.
Posao - Izgubićete strpljenje kada budete shvatili da je projekat na kome radite otkazan. U periodu od 5. marta do 21. aprila pretpostavljeni će zahtevati vaše mišljenje o jednom važnom poslu i vi ćete opravdati njihovo poverenje. U drugoj polovini godine očekuje vas velika pozitivna promena. Kraj godine će biti presudan za dalji razvoj vaše karijere.
Novac - Ove godine novac za vas neće biti problem. Krajem godine ćete odlučiti da se upustite u veću investiciju sa nekretninama.
Zdravlje - Učinićete sve da sačuvate liniju. Potpuno ćete odbaciti slatkiše i tamanićete voće i povrće. Partner će biti oduševljen vašim novim izgledom i podržaće sve vaše napore. Bićete u odličnoj formi.
Ljubav - U ovoj godini u prvi plan će izbiti vaš vulkanski temperament koji će vam doneti mnogo obožavalaca, naročito u periodu od 2. do 27. februara. Iskusićete veoma uzbudljive trenutke. Mirniji period u ljubavi očekuje vas tek pred kraj godine, od 22. do 31. decembra.
Posao - Uživaćete apsolutnu slobodu u kreativnom radu. Već 14. februara, Merkur će vam doneti veoma važan ugovor, ali i dodatna finansijska sredstva. Pretpostavljeni će biti oduševljeni vašim entuzijazmom, ali ipak ćete pred kraj godine odlučiti da se više posvetite porodici.
Novac - Pred vama je daleko bolja finansijska situacija. Povišica će stići u pravom trenutku, jer morate da izmirite stare dugove. Sem toga, moći ćete da planirate i ostvarite romantično putovanje u dvoje.
Zdravlje - Često ćete prekoračiti granicu izdržljivosti. Trebalo bi bolje da upravljate ogromnom energijom koju posedujete. U drugoj polovini godine, posle ozbiljnog razgovora sa ukućanima, priznaćete da ste na ivici snaga.
Ljubav - Za usamljene: Poslušajte savet prijateljice i butite smeliji, naročito u periodu od 22. marta do 21. aprila. Za oženjene: Ova godina je idealna za uvećanje porodice. Za starije parove: Partner će vam pružiti bezuslovnu podršku i time potvrditi svoju apsolutnu privrženost.
Posao- U toku januara pokušaćete da uspostavite kontakt sa osobama koje gaje slične ambicije kao i vi. Čuvajte se na brzinu stvorenih saveza. U julu ćete na profesionalnom planu doživeti razočarenje, ali ćete krajem godine ostvariti značajnu pobedu.
Novac - Odlučili ste da manje trošite, što će se veoma dopasti vašem partneru. Međutim, između 14. juna i 3. avgusta nagomilaće vam se mnogo neplaćenih računa. Iz ove finansijske zbrke izvući ćete se tek krajem godine.
Zdravlje - Napokon ćete dobiti odgovore na neka pitanja koja su vas dugo mučila. To će veoma pozitivno uticati na vaše ukupno psihičko stanje. Bavite se više fizičkim aktivnostima i potrudite se da u toku leta očistite organizam.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za 2003. godinu

19:45h

Vežbe - Opustite se za vreme novogodišnjih uzbuđenja

      


FastCounter by LinkExchange