[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 31.12.2002.
Četvrtak, 02.01.2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Šta je najbolje što je uradila Vaša gradska Vlada u 2002. godini?

KRAGUJEVAC

Sređene saobraćajnice

Dušan Golubović, predsednik Izvršnog odbora Skupštine grada - U suštini, protekla budžetska godina bila je prevashodno investiciona. Oko 500 miliona dinara uloženo je u investicije. Ne računajući investicije iz fondova, grad je iz budžeta značajna sredstva uložio u infrastrukturu, za izgradnju cevovoda i saobraćajnica.

Posebno moram istaći ulaganja u renoviranje školskih objekata. Škole su dobile modernu opremu, računare, renovirane su fiskulturne dvorane... OŠ "Svetozar Marković" spada u red najlepših i najmodernijih škola u Srbiji. Ulaganje u obrazovanje mladih generacija, dakle, smatram jednim od najvažnijih investicija u godini koja je iza nas.

Radmilo Kostić, radnik "Zastava Automobila":
Najvažnije je da je u "Zastavi" krenulo nešto da se menja. Krenuli su krediti, pa se u 2002. godini prodalo i više nego što je proizvedeno, znači i zalihe iz 2001. godine. Iako je teško, država svoje obaveze izmiruje. Moram priznati , da je ova godina bila nekako lagodnija, mirnija, i nije protekla u strahu od neizvesnosti.

Snežana Todosijević, ekonomista u "Jugosportu":
Nemam velikih zamerki. Svaki put je težak, i potrebno je dosta truda da se nešto promeni i ostvari. Raduje me da je u ovoj godini renovirano zdanje teatra "Joakim Vujić". To je znak da se i u gradu nešto menja. Trebalo je i ranije da se završi, ali, eto, nije. Na mene je ta činjenica ostavila poseban utisak. Vraćamo se, ipak, starim vrednostima, odnosno onome što smo proteklih godina bili zaboravili.

Branislav Milanović, kuvar specijalista u JKP "Mladost":
Čini mi se da je grad prošle 2002. godine bio nekako čistiji i to je ono što mi se čini kao najvažnije.

Jelica Ašanin, metalostrugar:
Mnogo je obećavano i zbog toga sam mnogo više očekivala. Bilo je mnogo donacija, tako da je pretpostavljam moglo i mnogo više da se uradi kako bi nam svima bilo bolje. Ipak izdvajam ulaganja u renoviranje gradskih ulica. Tu je zaista mnogo urađeno, i uglavnom se svi slažu da su nam ulice i saobraćajnice mnogo lepše. Pa ipak, mislim da smo svi očekivali i više od toga.

B. K.


vesti po rubrikama

^Regioni

Šta je najbolje što je uradila Vaša gradska Vlada u 2002. godini ?

16:00h

NOVI SAD: Uređuju ulice i liste Dunav

16:05h

KRAGUJEVAC: Sređene saobraćajnice

16:10h

SUBOTICA: Kriminal prepolovljen

16:15h

POŽAREVAC: Sanirane poplave

16:20h

NIŠ: Aerodrom i evroregion

16:25h

ZAJEČAR: Sanirali smo štetu

16:30h

BOR: Vodosistem "Bogovina"

 

 


     


FastCounter by LinkExchange