[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 31.12.2002.
Četvrtak, 02.01.2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Šta je najbolje što je uradila Vaša gradska Vlada u 2002. godini?

NOVI SAD

Uređuju ulice i liste Dunav

Predsednik gradske vlade Branislav Pomoriški:
Novi Sad je ove godine posle dužeg vremena imao razvojni budžet, pa smo realizovali niz programa, koji su, siguran sam u to, olakšali i unapredili život u gradu. Realizovali smo vrlo značajne investicije u oblasti putne privrede i komunalne infrastrukture u celini, sproveli smo akcije "Novi Sad - bezbedan grad", "Novi Sad - grad kulture", započeli posao na uređenju fasada u centru grada, uložili više desetina miliona dinara u uređenje škola, Dunav je očišćen od ostataka srušenih mostova, počinjemo rekonstrukciju Mosta slobode, doveli smo gas u Rumenku, Čenej i Stepanovićevo, rekonstruisali nekoliko kilometara toplovoda i još mnogo toga

Žarko Bogosavljević, novinar:
Za mene je najznačajnije to što su u ovoj godini konačno počeli radovi na čišćenju ostataka mostova i rekonstrukciji Mosta slobode. Jeste da će taj posao biti okončan tek 2004. godine, ali bi se trebalo samo prisetiti kako je sve počelo 1999, kako smo Dunav prelazili skelom i svih nevolja koje su bile izazvane rušenjem mostova. Što se tiče radova u samom gradu, bilo je dosta raskopavanja, uređivanja ulica, ali je to još veoma daleko od onog kako bi to sve trebalo da izgleda".

Miroslav Kopanja, preduzetnik:
"Živim u Kaću i uopšte nisam zadovoljan onim što je kod nas urađeno. Zapravo, jedva da je nešto i uloženo u naše mesto, a kako vidim po planovima za 2003. godinu, opet nećemo dobiti tretman kakav zaslužujemo. U samom gradu su radili, ali je i tu moglo i moralo mnogo više.

Zoran Radokijević, radnik:
Ne pratim posebno ono što se radi u gradu, a ovako prolazeći ulicama ne vidim da je nešto posebno značajno urađeno. Jedino što mi pada na pamet jeste čišćenje Dunava od ostataka srušenih mostova, ali i to ide nekako sporo, kilavo.

Petar Begojev, privatnik:
Vidi se napredak, a pre svega po uređenju puteva. Kod mene na Salajci su uređene dve ulice, a još traju neki radovi, pa mislim da možemo biti zadovoljni. Posle deset godina "mraka", poboljšanje se ipak vidi.

Ilona Kudri, penzioner:
Meni je najznačajnije to što je uređeno kod mene na Detelinari, a kod nas su jako lepo radili. Moja ulica je proširena, sređena. Što se tiče ostalog, možda je malo bolje, ali nije toliko da bismo bili zadovoljni. I dalje se mučimo.

R. K


vesti po rubrikama

^Regioni

Šta je najbolje što je uradila Vaša gradska Vlada u 2002. godini ?

16:00h

NOVI SAD: Uređuju ulice i liste Dunav

16:05h

KRAGUJEVAC: Sređene saobraćajnice

16:10h

SUBOTICA: Kriminal prepolovljen

16:15h

POŽAREVAC: Sanirane poplave

16:20h

NIŠ: Aerodrom i evroregion

16:25h

ZAJEČAR: Sanirali smo štetu

16:30h

BOR: Vodosistem "Bogovina"

 

 


     


FastCounter by LinkExchange