[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 18. jul 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

SINA

SNAGA

Opština Vrbas potpisala ugovor sa Direkcijom za puteve

Novi kilometri asfalta

VRBAS - Nedavno je u Skupštini opštine Vrbas potpisan ugovor između Republičke direkcije za izgradnju puteva i SO Vrbas o asfaltiranju sedam kilometara ulica. Vrednost investicije je preko 70 miliona dinara.

Tihomir Timotijević je istakao da je ovo jedan od boljih primera saradnje lokalne samouprave i Republičke direkcije za izgradnju puteva i da ove godine direkcija u budžetu ima na raspolaganju čak 6,5 milijardi dinara.

U strukturi ove investicije, na svaki opštinski dinar, Republička direkcija će uložiti još jedan, a ono što je najbitnije je da su dokumenti pripremljeni, projekti urađeni i da će se sa radom krenuti početkom jeseni.

Govoreći o putnoj mreži u opštini Vrbas, predsednik Ruskovski je istakao nameru da svi putevi u ovoj opštini budu asfaltirani kao i potrebu da se zbog velike frekventnosti saobraćaja, čak 7.000 vozila dnevno na putu Vrbas - Kula, napravi zaobilaznica, što je zajednički interes obe opštine. Zaobilaznica bi išla pravcem Zmajevo - Kucura - Kula.

Na svaki opštinski dinar, Republička direkcija će uložiti još jedan, a ono što je najbitnije je da su dokumenti pripremljeni, projekti urađeni i da će se sa radom krenuti najkasnije početkom jeseni i radove završiti do kraja građevinske sezone.

LJ. N.


vesti po rubrikama

^Vojvodina

17:07h

Opština Vrbas potpisala ugovor sa Direkcijom za puteve

17:12h

Maratonac Ivica Bedić preplivao od Iloka do Bačke Palanke

     


     


FastCounter by LinkExchange