[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 18. jul 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

SINA

SNAGA

Horoskop za četvrtak

OVAN BIK BLIZANCI
Želite da sve probleme rešite na brzinu. Pošto je to nemoguće, van sebe ste. Morate se primiriti i shvatiti položaj u kome se nalazite. Osetljivog ste zdravlja. Tešite se, neće dugo trajati. Ljubavni problemi u kombinaciji sa lošom cirkulacijom. Ali napravite plan i raditi one stvari koje će Vam doneti uspeh. Iako sporo napredujete, uspećete. Budite nežniji prema partneru. Na probleme gledate na drugačiji način. S njima se aktivno suočavate. Pošto ste sa partnerom sklopili primirje, možete normalno da dišete. Vibracije su bile neugodne, ali Vas očekuje strast.

 

RAK LAV DEVICA
Hteli to ili ne, komunicirate s ljudima prijali Vam oni ili ne. Planirate da odete na put, što može da reši problem na nivou ličnosti. Putovanje pomaže da brže rešite zdravstveni problem. Napokon ste krenuli s mrtve tačke. Posle nekoliko teških dana, sve Vam ide od ruke. Ostvarujete uspeh u poslu kojim se bavite, i dobijate priznanja. Pazite se pogrešno izgovorenih reči. Alergija. Pred Vama je aktivan dan. Pošto se ne libite rada, uspećete da ostvarite nešto nemoguće. Zadovoljni ste, pa na svet oko sebe gledate kroz ružičaste naočari. Uživajte u ovom, novom, lepom stanju.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Zdravstveni problemi su aktuelni. Mislili ste da ste ih se rešili, ali se oni javljaju ponovo. Negde grešite. Organizam signalizira da se treba primiriti i komunikacije svesti na minimum. Pojačan smisao za estetiku usmerite tamo gde treba. Zadovoljni ste postignutim rezultatima. Jedan porodični problem je za Vama. Šanse da se zaljubite su sigurne, krećite se na pravim mestima. Razmišljate kako da se sa nekim uortačite, jer ćete na taj način postići zapažene rezultate. Ne dozvolite da Vam se obilje ideja mota po glavi. Sprovedite ih u delo. Šanse se neće skoro ponoviti.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Iako ćete biti na gubitku, pašće Vam kamen sa srca. Rešićete se brige koja Vas je duže vreme opterećivala. To će se pre svega odraziti na zdravlje, koje se popravlja. Na probleme gledajte opuštenije. Loše se osećate, jer ste u stanju emotivne napetosti. Partner je počeo da Vas dovodi do ludila. To utiče na razmišljanja o rastanku. Pogrešno. Preispitajte Vaše odnose. Najlakše je prekinuti. Dolazite do zaključka da ste u emotivnoj vezi podređeni. Krivo Vam je zbog toga, ali šta da se radi! Savetuje se direktan razgovor sa partnerom, jer je to jedini način da otklonite nesporazume.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:39h

Tinejdžeri obožavaju da slušaju muziku "do daske"

19:40h

Mnogi roditelji se pitaju kako da nauče svoje dete da pliva...

19:56h

Zapaljenje grla veoma je česta pojava i leti

 
     


FastCounter by LinkExchange