[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 27. februar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA

Džulija Roberts pokušala da sa 100.000 dolara "isplati" ženu Denija Modera

Nepristojna ponuda

"Čekovna knjižica ne rešava sve probleme", kaže ogorčena Vera

Želeći da ubrza razvod Denija Modera, kamermana s kojim već sad deli život, Džulija Roberts je pokušala da njegovu ženu Veru jednostavno podmiti, piše američki "National Enquirer". Tabloid se poziva na izjave Verinih bliskih prijatelja. A oni tvrde da je slavna glumica ovoj holivudskoj šminkerki u zamenu za Denijevu slobodu nedavno ponudila 100.000 dolara. Ali ostavljena supruga je, kažu, još ogorčenija nego onda kad je Džulija procenila da njen pristanak na razvod vredi deset puta manje. Izjavljuje da je niko nije toliko ponizio, i da zbog toga nema nameru da potpiše papire sve dok se sama ne oseti spremnom.

"Džulija mora da shvati da ne može da gazi preko tuđih osećanja kao nekakav parni valjak, i da čekovna knjižica ne rešava baš sve probleme", kategorična je Vera. Ona priča i da je filmska diva bila krajnje licemerna prema njoj. U vreme snimanja "Velikog šampiona" tražila je "dozvolu" da izađe s Denijem iako je već uveliko bila s njim.

"National Enquirer" ipak nudi i izvesno opravdanje za glumičino neslavno ponašanje. Iznosi da ona prosto veruje svom dečku, koji joj je rekao da je njegov brak propao davno pre njihovog susreta. Ubeđena je da sadašnja gospođa Moder odugovlači s razvodom samo zato da bi im upropastila vezu. I zbog toga se jako nervira. Toliko da je već izgubila nekoliko kilograma i svoju čuvenu svežinu. A njen Deni, uveren da Vera očekuje da joj se vrati i moli je za oproštaj, poverio je jednom prijatelju:" Ne pada mi na pamet da to uradim. Sad sam s Džulijom i volim je. Vreme je da svi shvate da ćemo uvek biti zajedno. Ovo nije jedna od onih ludih i kratkotrajnih holivudskih romansi".

Upućeni kažu da zaljubljeni par, koji se upravo uselio u skroman stan u losanđeleskom Vestvudu, planira da se venča ovoga leta. Naravno, ako Vera to dozvoli.

S. P.


vesti po rubrikama

^ljudi i događaji

15:16h Na današnji dan pre devet godina oteti su putnici u stanici Štrpci
15:44h Radivoje Bajović, domaćin iz Prilika, dočekao da u svojoj kući ugosti srpskog premijera
16:21h Džulija Roberts pokušala da sa 100.000 dolara "isplati" ženu Denija Modera
16:53h

Pedofilija u Rimokatoličkoj crkvi uveliko izmakla kontroli

17:17h

Trojica monaha hilandarskog bratstva napravili štetu Hilandaru

   
 


     


FastCounter by LinkExchange