[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 16. februar 2001.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA

15. Feb 2001 17:32 (GMT+01:00)

Usamljena Dženifer Lopez

Posle raskida Nikol Kidman i Toma Kruza, još jedna romansa poznatih ličnosti otišla je u prošlost, možda kao potvrda da ljubav i karijera ne mogu dugo da idu ruku pod ruku.

Ljubavna veza između glumice i pevačice Dženifer Lopez i rep zvezde Šona "Paf Dedija" Komza, za koje se odavno šuškalo da su pred raskidom, gotova je i par se razišao, saopštila je Pafova predstavnica za štampu u sredu, da ironija bude veća baš na Dan zaljubljenih.

"Gospodin Komz je potvrdio da su on i njegova ljubav Dženifer Lopez zaista raskinuli. On to danas potvrđuje jer želi da stiša glasine koje prate njihovu vezu. U ovom teškom trenutku molimo vas da poštujete njegovu privatnost", piše u saopštenju za javnost koje je pročitala Pafova predstavnica za štampu.

Alan Nirob, portparol Dženifer Lopez, izjavio je da ne može ni da potvrdi ni da demantuje da je romansa završena, rekavši da je i sam saznao za raskid iz Pafovog saopštenja za javnost.

Romansa između hispanoameričkog seks simbola i kontroverzne rep zvezde i vlasnika diskografske produkcije bila je predmet govorkanja već nedeljama, pošto je Komz izveden pred sud zbog posedovanja oružja i davanja mita u obračunu koji je izbio 1999. godine u jednom njujorškom noćnom klubu i u kojem je povređeno troje ljudi. Protiv Dženifer Lopez, koja je inkriminisane noći bila sa svojim momkom u klubu, nije podignuta optužnica.

Dok je Paf sedeo na optuženičkoj klupi, Dženifer je provodila vreme na turneji i promovisala svoj novi album "Džej Lo", a njen poslednji film "The Wedding Planner" nalazio se na prvom mestu liste gledanosti sve do prošlog vikenda, kada ga je potisnuo "Hanibal".

J. P.


vesti po rubrikama

^ljudi i događaji

15:38h Razočaravajući rezultati istraživanja o efektima školskog uspeha u Srbiji: Memorisanje loš saveznik
15:54h

Matica srpska u petak u Novom Sadu obeležava 175 godina postojanja

16:26h

Zemunci u restoranu "Šaran" proslavili Dan svetog Trifuna

16:44h U Čehoslovačkoj deca oduzimana zatvorenicama i dodeljivana službenicima tajne policije na usvajanje
17:18h Homoljski stogodišnjaci znaju recept za dug život: Eliksir za dva veka
17:32h Usamljena Dženifer Lopez
   


     


FastCounter by LinkExchange