[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 29. januar 2001.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA

28. Oct 1998 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za ponedeljak

OVAN BIK BLIZANCI

Puno burnih događaja vezanih za ljubav, umetnost i druge lepe stvari. Osećaćete se prijatno, mada se savetuje doza opreza, jer nagli, nepromišljeni potezi mogu imati neugodne posledice. Čuvajte zdravlje.

Želja za samoćom i razmišljanjem je pojačana. Dugo ste bili u centru društvenih događaja, pa osećate potrebu da predahnete. To Vam polazi za rukom. Preporuka: opuštanje uz knjigu. Treba Vam odmor.

Mogući su problemi u komunikaciji, kombinovani sa donošenjem sopstvenih, nerealnih zaključaka. Sve deluje prilično pesimistički: društvo neadekvatno, partner sa gomilom mana. Povlačite se.

 

RAK LAV DEVICA

Teško onom ko Vas mrko pogleda, a kamoli ospori neke Vaše vrednosti. Jasno mu stavljate do znanja da nije u pravu. To obično ne činite, već se povlačite pred agresivnim postupcima. Dobro ste učinili.

Romantično raspoloženje, život u svetu erotskih imaginacija, bogat unutrašnji život. To se sve danas Lavovima dešava. Smisao za umetnost je pojačan, pa budite kreativni. Korist je višestruka.

Samo rad Vas može sprečiti da razmišljate o privatnim problemima, koji su se nakupili u većoj meri. Još kad bi mogli da radite sami. Bilo bi super, jer saradnici ne rade dobro. Malo neraspoloženje.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Akcenat dana su partnersko bračni odnosi. Pošto ste uravnotežen znak, koji dobro odvaže pre nego što stupi u bilo kakvu zajednicu, ovog puta će se opreznost pokazati kao ispravna. Na svim poljima.

Ko je zaslužan za Vaše divno raspoloženje? Možda ste zaljubljeni, ili ste uspeli da se poslovno iskažete, ili su Vas prijatelji nečim obradovali? Razloga ima više, a stanje je zajedničko - sreća!

Mnogo od nečega očekujete, a da niste svesni slabih izgleda. Pošto je fantazija izražena, ako je kanališete na pravi način u pravom smeru, uspeh je neminovan. U protivnom razočarenja. Budite lukaviji.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Iskoristite dobru koncentraciju na pozitivan način, a ne u smeru nanošenja štete i osvete. Ponešto je bolje da prećutite. Okrenite se sebi i ljubavi i pokušajte da sebi više ugodite. Dobitak.

U svom ste elementu. Razmišljanja su kreativna, okrenuta ljubavi, umetnosti, ali i novcu. Ako nešto ne ide kako ste zamislili, nećete očajavati, jer ste optimista. Krajem dana ipak uspeh.

Opet ste zamišljeni. Ništa novo! Pošto ste pod direktnim uticajem Meseca, raspoloženje će se menjati shodno njegovoj promenljivoj prirodi. Bićete konfuzni. Na svu vo stanje je prolazno.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

19:42h Žene nisu baš uvek slabiji pol: Prgava krojačica pretukla trojicu
19:46h

London: Četrnaesti porođaj u 41. godini

19:51h Načez: Skelet provalnika pronađen u dimnjaku
   


     


FastCounter by LinkExchange