[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 29. januar 2001.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA

28. Oct 1998 17:53 (GMT+01:00)

Reporterke "Glasa" prisustvovale muškom striptizu u klubu "Bus"

Od skidanja do pipanja

Devojke su poludele, pa su konobari jedva sačuvali "živu glavu". U publici su i gospođe i gospođice. Muškarcima ulaz zabranjen

Pored temperature ispod nule i košave koja je nemilosrdno duvala, protekla noć u klubu "Bus" bila je prilično vrela. Visokoj temperaturi svakako je doprineo muški striptiz Imadžinejšn tima koji su imali i ove večeri svoj specijalni program pod nazivom "Od skidanja do pipanja... od sumraka do svitanja".

Njihovi nastupi, četvrtkom, postali su neka vrsta tradicije koja se prepričava među pripadnicama lepšeg pola. Tako su se i ovog puta okupile gospođice i gospođe, sve u želji da se malo zabave, jer već odavno noćni život nije više privilegija samo jačeg pola.

Uz prigušena svetla, specijalne efekte i disko muziku, u višečasovnom programu, smenjuju se erotski plesovi striptizera, a sve u želji da se probudi ženska fantazija. Tako, Mr Sekso, Mr Gale, Mr Ejndžel i imitator Mr Miks, u kostimima starih Rimljana, mornara, otkrivaju ženskom svetu svoje čari, sve deo po deo. Pri tome se, nikada ne vidi baš sve, tek onoliko da se pokrene mašta.

Hapšenje u Sarajevu

Zbog striptiza su članovi ove grupe bili i u zatvoru prilikom pokušaja da održe svoju predstavu u Sarajevu.
- Kada smo došli prvi put u ovaj grad, i samo što smo krenuli s predstavom, ušli su naoružani pripadnici javnog reda i priveli nas. Bilo je oko hiljadu žena koje su ih udarale, gađale raznim predmetima, pljuvale, ali ništa nije pomoglo. Kada su nas poveli, krenule su i one. Demonstracije su ipak zaustavljene, jer su nas ubrzo pustili. Njihovo obrazloženje je bilo da nismo imali dozvolu Ministarstva kulture, ali smo posedovali razne druge dozvole tako da se sve dobro na kraju završilo - kaže Mr Sekso, koji veruje da je razlog ovog incidenta ipak političke prirode, jer su mnoge žene funkcionera bile među vatrenom publikom.

Pipkanja i štipkanja su naravno dozvoljena, a kada se žene potpuno oslobode, onda nastaje pravi haos. Devojka kojoj se to veče baš posrećilo, jer se dva puta našla u zagrljaju Mr Galeta, kaže da se taj osećaj ne da rečima opisati. Dok igra erotski ples, ostale devojke euforično vrište, trebalo bi u tom trenutku videti njihova radosna lica.

Kada situacija postaje već isuviše napeta, na scenu izlazi imitator Mr Miks u želji da malo ohladi atmosferu, ali, one bi i njega da skinu. Voditeljka programa ljubazno objašnjava da je on na sceni u drugom svojstvu, ali ko da objasni podivljalom ženskom stvoru. Program se često prekida kako bi se dame ljubazno zamolile da ne istrčavaju na scenu i ne napadaju konobare jer neće imati ko da ih služi.

Trebalo bi, međutim, reći i to da je ulaz muškarcima za vreme trajanja programa strogo zabranjen. Oni se devojkama pridružuju tek u sitne sate, a kakva je atmosfera kada oni konačno dođu, ostaje samo da se zamisli.

U kabini za presvlačenje, onako u pauzi, uspeli smo da saznamo i nešto više o prirodi posla ove striptiz grupe.

- Čitav naš nastup, kostimi, scenski efekti osmišljeni su tako da probude žensku fantaziju da na ovom mestu, uz našu pomoć, one odsanjaju svoj san. Sjajna su publika, reaguju krajnje spontano, samo ih treba osloboditi i skinuti im masku ravnodušnosti. Mnogi nas pitaju kako postižemo da devojke načisto polude, ali je tajna u njima a ne u nama - kaže Mr Sekso, inače apsolvent Ekonomskog fakulteta, koji se ovim poslom bavi već nekoliko godina. Ima, kako kaže, sklonosti ka densu, obožava žene i rešio je da spoji lepo s korisnim, tako se i našao u ovim vodama. Trenutno nema devojku i tvrdi da striptiz nikad nije bio smetnja njegovoj vezi, već su devojke bile i njegove najvatrenije obožavateljke. U pitanju su, naravno, emancipovane dame koje shvataju prirodu posla.

Nastupali su širom Jugoslavije i imali su prilike da upoznaju žene širom zemlje. Tako su došli do zaključka da su Beograđanke ubedljivo najlepše, a Nišlijke najvatrenije. Nastupali su i u Makedoniji, Republici Srpskoj, dok im je Bosna zbog mentaliteta i konzervativne sredine još uvek prilično zatvorena.

S vremena na vreme, odrade i po koju privatnu žurku, bitno je samo da ima dovoljno prostora i mnogo devojaka. Za cenu ovakve zabave nisu hteli da govore, to je, kako kažu, poslovna tajna Imadžinejšn tima. Od ove vrste posla se ipak, priznaju, lepo zarađuje, ali dok se kod nas samo dobro živi, u inostranstvu se može zaraditi i pravo bogatstvo. Zato svako od njih pomalo skriveno mašta o odlasku u Italiju gde striptizeri najbolje prolaze.

Preduslov, da bi se neko uspešno bavio ovim poslom, jeste, pre svega, lepo telo, smisao za ritam, ali i sposobnost privlačenja suprotnog pola.
- Sve ovo radimo vrlo profesionalno, često nas pitaju da li imamo razne vrste predloga aludirajući na seks i mogu reći da i toga ima, ali se ti predlozi odbijaju, jer smo mi, ipak, profesionalci - kaže Mr Ejndžel, takođe apsolvent na Ekonomskom fakultetu.

Prema njegovim rečima, na ovim mestima devojke se najpre dobro zabavljaju, ali je prisutna i određena vrsta uzbuđenja, tako da se svašta može dogoditi.
- Kada se nađete okruženi s 250 žena, možete svašta očekivati. Ima pravih đavolica, prilaze, ljube, pipnu ili štipnu.

Ž. Milenković


vesti po rubrikama

^reportaža

16:05h Podsećanje na godišnjicu nezakonitog i politički diktiranog rada sudija Privrednog suda u Beogradu: ABC "Grafika" i dalje u stečaju
16:32h Šta će u našim životima da promeni najavljeni zakon o denacionalizaciji (5): Crkvi oduzeta trećina Kosmeta

17:27h

Milutin Čolić, idejni tvorac i osnivač Festa, o godini prvoj: Na početku beše opklada

17:53h Reporterke "Glasa" prisustvovale muškom striptizu u klubu "Bus"
18:16h

Gde su, šta rade - Slobodan Tomović, visoki funkcioner SPS-a i bivši ministar: Navijam za "Bandu crvenu"

   


     


FastCounter by LinkExchange