[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 25. januar 2001.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA

24. Jan 2001 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za četvrtak

OVAN BIK BLIZANCI

Rešavate probleme vezane za inostranstvo. Ukoliko su postojali zastoji na tu temu, danas ćete znati na čemu ste. Ako Vaš horoskop ukazuje na put, putovaćete. Neki Ovnovi se stručno usavršavaju.

Opasnost od bolesti kao posledice nerazumnog ponašanja i raspusnog života se ovih dana može ispoljiti. Pošto sve što je loše ima i dobrih strana, povećana zarada je u izgledu. Novčani prosperitet.

Nekim stvarima pridajete više značaja, nego što one zaslužuju. Postoji opasnost da preterate u detaljima, ali i da u pogrešno vreme napravite pogrešan potez. Na udaru su bračno-partnerski odnosi. Srećno!

 

RAK LAV DEVICA

Ušli ste u povoljniji period. Jupiter, planeta velike sreće, nudi prosperitet na svim poljima, ali i opasnost od prekomernog uživanja u hrani i piću. Uživaćete u malim stvarima, podelite s drugima.

Ljubavna enigma će uskoro da bude odgonetnuta. Da li ćete prihvatiti izazov Strelca? Mnogi pripadnici znaka radost nalaze u bavljenju hobijem. Lepo Vam je. Zaslužili ste nakon mnogih problema.

Rešavate problem tako da su svi ukućani zadovoljni. Često se nalazite u situaciji da se ponašate sebično, a da toga niste ni svesni. Pošto je situacija upravo takva, setite se odgovornosti za neke postupke.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

U fazi ste planiranja. Napokon je za to pravi momenat. Već s proleća možete očekivati boljitak na svim poljima. Krenuće masa stvari koje nisu imale šansu. Uz podršku pravih osoba, rešavate problem.

U optimističkoj ste fazi kombinovanoj sa željom za materijalnim blagostanjem. Želite lepe stvari pa će Vam se upravo one dešavati. Uspevate da zadovoljite snažnu potrebu za zadovoljstvima.

Uspeh u društvenim kontaktima. Čuvajte se zlih jezika i vodite računa kome šta pričate. Konkurencija je neumoljiva, a Vama nisu svi naklonjeni, kako to na prvi pogled izgleda. Rešavate bračni nesporazum.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

U prvom planu su organizatorske sposobnosti. Pošto je duhovna strana ličnosti prevagnula nad materijalnom, bićete okrenuti ka tim vrednostima i u njima uživati. Sreća Vas prati na svakom koraku.

Nova ljubav ili prinova sledi mnogim neodoljivim Vodolijama. Srećni ste. Razloga za slavlje imate na pretek. Pa, onda slavite. U društvu voljene osobe, provodite divan dan. Uspeh u igrama na sreću.

Porodični problemi su u prvom planu, ali i želja da se oni najbolje reše. Mnogima se ukazuje prilika da zarade novac. Treba jačati odgovornost i poverljivost, jer njihov nedostatak stvara nesporazume.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

      


FastCounter by LinkExchange