[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 24. januar 2001.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA

23. Jan 2001 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za sredu

OVAN BIK BLIZANCI
Zbog nečega ste nezadovoljni. Osetljiva tema je novac. Dan će biti pogodan za vraćanje dugova. Ono što je dugo kasnilo, doći će samo od sebe. Pun novčanik je kompenzacija za probleme: vraća se raspoloženje. Novi poslovni potezi zahtevaju i nove investicije. Stalno morate da se prostirete prema guberu. Uskoro će doći vreme, kada ćete moći da trošite u svom stilu, ali do tada se strpite. Najzad vreme bez briga. Zbog nečega ste oprezni i zabrinuti. Uskoro ćete znati na čemu ste, jer neizvesnost prolazi. Okolnosti Vam idu u prilog iako ih niste svesni. Ukoliko razmislite, shvatićete prednosti. Prija Vam samoća.

 

RAK LAV DEVICA
Dugo ste imali osećaj kao da ste na pustom ostrvu. Pošto Vam je ovo stanje dosadilo, krećete u društvo. Ono Vas bez obzira što ste ga zapostavljali željno očekuje. Uželeli su se smeha i priče. Opustite se. Izuzetno uspešan poslovni period je pred Vama. Zastoji i neuspesi su bili posledica loših uticaja Saturna, koji je trebalo da Vas nauči strpljenju. Ako jeste, od danas sve kreće na bolje. Veze sa inostranstvom su naglašene. Ukoliko je bilo zastoja po nekim pitanjima iz daleka, sada je pravo vreme da se ona reše. Efikasni ste na svim poljima jer jasno znate šta hoćete. Krenite u akciju. Uspeh.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Maksimalno se posvetite zdravlju. Razna preterivanja, vezana za slatkiše su učinila svoje. Neki pripadnici znaka skidaju kilažu, neki su na vitaminskoj terapiji. Dosta je bilo ludovanja. Odmarajte se. Škorpije, koje su imale bračnih, sudskih ili drugih problema vezanih za javnost, napokon mogu da odahnu. Neizvesnost je za Vama. Ukoliko ste slobodni, lako se može desiti da to više ne budete. Očekujte poslovni uspeh. Promena posla ili o proširenje obima onoga čime se bavite, tek možete da budete zadovoljni. Problem može pričinjavati zdravlje, posebno nervni sistem, koji Vas muči. Opustite se.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ukućani Vam zadaju mnogo muke. Sami ste za to krivi, jer ste ih razmazili. Iako ispravno postupate, drugi to ne umeju da cene, što Vam samo zadaje probleme. Mnogo toga ćete ovih dana razjasniti. Rešavate stambeni problem i brigu za ukućane. Ako ste razmišljali o adaptaciji životnog prostora, a niste ništa preduzeli, došao je pravi čas. Za male pare dobijate sasvim pristojan prostor. Oprez u saobraćaju i komunikaciji. Ako ste se sa više ljudi posvađali, a nemate odgovor zbog čega, razmislite da niste krivi? Neznanje Vas ne opravdava. Uspeh samo ako se korektno ponašate.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

      


FastCounter by LinkExchange