[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 21. januar 2001.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA

20. Jan 2001 17:00 (GMT+01:00)

Šta piše u horoskopu Srba, optuženih u Hagu?

Tribunal ne može da uhvati generala Mladića

On, sudeći po horoskopu, nikako neće da dozvoli da ode pred Tribunal

Kao i svi drugi narodi i srpski narod je dočekao ulazak u novi milenijum, ali za razliku od mnogih drugih naroda, mi smo u novi milenijum zakoračili kako s osećanjem gorčine i mučnine, tako i s osećanjem besmisla, jalovosti i gluposti.

Mi smo jedan od retkih naroda u svetu koji još uvek nema jasno definisane granice svoje teritorije; mi smo takođe jedan od retkih naroda koji je u očima sveta prikazan kao zločinački narod; to je do sada „uspelo" samo Jevrejima zbog izdaje Isusa Hrista, Nemcima zbog zločina u Drugom svetskom ratu i nama Srbima zbog zločina (?) počinjenih tokom ratnih događaja u Hrvatskoj i Bosni. Dakle, naš narod koji je tokom istorije bio žrtva zločina raznih drugih naroda (Turci, Austrougari, Nemci, Hrvati, Šiptari), krajem 20. veka pravi neuspešni salto mortale i postaje jedan od najomraženijih naroda na planeti Zemlji. Uzrok tome možemo naći kako u apsolutnoj nesposobnosti pripadnika bivše vladajuće garniture, tako i u zloj nameri one druge strane (Amerikanci, pripadnici NATO-a).

Ona druga strana oformila je sud u Hagu za zločine protiv čovečnosti. Opšti je utisak da je taj sud u Hagu političke prirode i da nema puno veze s osnovnim značenjem pojma pravde. Male zemlje i mali narodi oduvek su služili kao primer, pozitivan i negativan, kako prolaze male zemlje koje slušaju ili ne slušaju moćne zemlje. Titova Jugoslavija služila je kao primer ostalim komunističkim zemljama kako prolaze one zemlje koje slušaju Zapad (razvijena privreda, generalno dobar život stanovništva...), a Miloševićeva Jugoslavija poslužila je kao suprotan primer, kako prolaze one zemlje koje ne slušaju moćne. Sud u Hagu osnovan je Rezolucijom UN 25. maja 1993. godine u Njujorku u 12:32 EDT.

Sedmo polje opisuje sve ono što ima veze sa suđenjem i sudom (optuženi), a 7. polje horoskopa Haškog suda počinje u znaku Riba, na četvrtom stepenu. Riba kao znak vlada državom Holandijom, isto kao i zemljama i gradovima na obali mora, pa je sud oformljen u gradu na obali mora - u Hagu. Znakom Riba vlada planeta Neptun koja u astrologiji simboliše laž, prevaru, obmanu, krađu, falsifikat, što znači da je većina optužbi lažne prirode. Vrh 7. polja počinje na 4. stepenu kojim vlada znak Raka (narod), što sve znači da se praktično sudi jednom narodu. Vladar 7. polja (kome se sudi), Neptun, nalazi se u znaku Jarca a upravo taj znak predstavlja naš narod - Srbe. Pri vrhu 7. polja nalazi se planeta Saturn, vladar znaka jarca - dakle opet Srbi. Znači, i astrologija potvrđuje ono što svi mi Srbi znamo, da je sud u Hatu oformljen da bi se sudio Srbima i srpskom narodu. Saturn, planeta koja vlada dužim vremenskim periodom, govori nam o tome da će Srbi (Saturn) biti osuđeni na duže vremenske kazne (Saturn). Planeta Saturn se nalazi u kvadratu (biti protiv) sa Suncem (vrhovni sudija) u znaku Blizanaca (Italija). Ovo nam govori da će glavni protivnik nas Srba biti sudija iz Italije (Sunce u Blizancima). Uz to, Sunce se nalazi na 4. stepenu kojim vlada znak Raka (žene), pa je taj sudija žena.

Neptun, vladar 7. polja horoskopa Haškog suda, predstavlja tajnost, prevare, nešto na kvarno, pa je logično da postoje tajne liste optuženih i da optužene (sedmo polje) hvataju na kvarno, na prevaru. Na taj način je uhapšen i Dokmanović (14.12.1949. Vukovar, 9:50 AM CET). Rođen je u znaku Strelca s podznakom Vodolije. NJegovo 7. polje (sud, suđenje) počinje u znaku Lava, a vladar tog znaka, Sunce, nalazi se u znaku Strelca (inostranstvo, strana zemlja), što znači da mu sudi sud neke strane zemlje. U 7. polju ima Pluton (masovne smrti), pa su mu sudili za zločin protiv čovečnosti. Kako neko reaguje na zatvor, o tome nam govori 12. polje horoskopa. NJegovo 12. polje počinje na 6. stepenu znaka Jarca (6. stepen - Devica - zdravlje, bolest), što znači da se on u zatvoru razboleo. NJegovo 12. polje počinje u znaku Jarca (depresije) pa je u zatvoru postao jako depresivan. Kao Vodolija u podznaku (vladar Uran - samoubistvo), i s vrhom 8. polja (smrt) na nekretnici Denebola (takođe samoubistvo) odlučuje da sam sebi oduzme život (vladar 8. polja Merkur pri vrhu 12. polja - zatvor: smrt u zatvoru).

Srbin čije ime kod većine Srba izaziva poštovanje, general Ratko Mladić (12.03.1943, 18E26 43N30, 4:30 AM CET), takođe se nalazi na spisku optuženih Srba. NJegovo hapšenje sigurno bi rastužilo veliki deo našeg naroda. Kao Riba u znaku (vladar Neptun - pobeći, ostati neotkriven, uspešno prikriti tragove), sa Suncem u trigonu s Jupiterom (najbolji aspekt) s lakoćom može da zametne svoje tragove. Sa Suncem u znaku Riba (Rusija) dovoljno je da ode u Rusiju, da se izgubi u ogromnim ruskim prostranstvima i on nikada ne bi bio uhvaćen. Tranzitni Neptun (hapšenje) zbog sporosti tranzita naredne dve godine prelazi u njegov Ascedent (njegova ličnost), što bi značilo da bi lako bio uhapšen ako bi ostao na ovim prostorima. Kao Vodolija u podznaku i s vladarem 8. polja u prvom polju, on im se ne bi živ predao.

Pored horoskopa Haškog suda, o montiranju sudskih procesa govori i položaj Neptuna (montaža, lažne optužbe) u znaku Vage (sudski procesi) u horoskopima mnogih optuženih: Dokmanovića, Mladića, Krajišnika...
Možda bi naša država trebalo da oformi jaku ekipu domaćih i stranih advokata koja bi kao nevladina organizacija branila sve optužene, ili bar one koje je moguće odbraniti. Braneći njih, odbranićemo i sebe i spraćemo ljagu bačenu na naš narod. Vredi bar pokušati!

Nikola Stojanović
(autor je profesor astrologije)


vesti po rubrikama

^ljudi i događaji

17:00h

Šta piše u horoskopu Srba, optuženih u Hagu?

17:10h Budimir Babović, bivši potpredsednik Interpola, o našoj policiji
17:25h Slavne holivudske zvezde u privatnom životu nešto su sasvim drugo
17:30h Posle Holandije, i u Belgiji legalizovane lake droge
17:35h Nova seks afera oko Ovalnog kabineta
17:40h Italijanski novinar Paolo Ramiz o balkanskom iskustvu
   


     


FastCounter by LinkExchange