[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 12. januar 2001.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


11. Jan 2001 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za petak

OVAN BIK BLIZANCI
Zašto se nervirate, kad to utiče na lepotu? Doduše, u takvom stanju dolazi još više do izražaja genijalna crta Vašeg karaktera i saznanje da malo ko može da Vam parira. Nova ljubav Vas opušta. Više pričate nego što radite. Skloni ste da verbalizujete osećanja umesto da im se prepustite i u njima uživate. Dobro raspoloženje Vas drži, ali ste ljubomorni, pa verujete da Vas partner vara. Ponovo ste u starom, Vama poznatom raspoloženju, što znači da ste nezadovoljni i nervozni. Pošto na licu nosite masku, okolina ne može da Vas "provali". Bolje da otvoreno kažete šta Vas muči.

 

RAK LAV DEVICA
Na udaru su po ko zna koji put, loša procena situacije i novi sistemi vrednosti. Donosite pogrešne zaključke, ne procenjujete ljude na adekvatan način, pa bi se lako mogli razočarati u njih. To je prolazno. Poslovni kapaciteti su naglašeni, kreativnost i moć koncentracije izraženi, u radu je spas. Iako uspeh neće odmah doći, strpite se, pa će biti svega. Uskoro ulazite u bolji i dinamičan period. Blokada nervnog sistema, praćena nesposobnošću slobodnog mišljenja, dovodi Vas u situaciju da planirate nešto što je van svake pameti. Kako se ne biste razočarali, pre svega u sebe, okrenite se hobiju.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Izuzetno uspešan poslovni dan. Bićete u prilici da sa lakoćom ostvarite nešto što Vam dugo nije polazilo za rukom. I sa partnerom se strasti stišavaju. Družite se i više nego što je potrebno. Uživajte. Vreme zabluda je za Vama. Pokušajte da se učite na greškama i da ih ne ponavljate. Pošto postoji opasnost vezana za razne vrste preterivanja, morate biti oprezni. Da li su u pitanju slatkiši ili cigarete? U fazi ste sticanja priznanja za trud. Pošto ste okrenuti društvu, ostvarujući zadatke od opštedruštvenog značaja, očekujte nagradu. Moralnu ste već dobili, pa je na redu materijalna. Promene.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Pošto su mogući zdravstveni problemi, morate malo da prikočite sa aktivnostima. Savetuju se odmor i bavljenje hobijem. Ukoliko planirate kupoprodaju nekretnina nastupio je pravi čas, pa počnite. Događaji vezani za partnerstva. Po običaju ćete se nervirati, ali biće i iznenađenja i lepih trenutaka. Pošto sa partnerom ne uspevate da se usaglasite, ostavite ga na miru. Možda će nova ljubav biti rešenje. Funkcionićete pod presijom, pa su moguće povrede. Analizirajući gde ste grešili, pa to ispravite. Inače ćete ostati sami, jer su Vas neki prijatelji napustili. Razmišljajte o promeni posla.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

19:42h

London: Trogodišnjakinja u narkomafiji

19:49h

Osam Turaka uhapšeno jer su pucali na Mesec tokom pomračenja

19:51h

Homoseksualci slave nov zakon: Masovno "gej" venčanje u Amsterdamu

19:56h

Kuala Lumpur: Istoga dana oženio dve žene

      


FastCounter by LinkExchange