[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 5. januar 2001.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


04. Jan 2001 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za petak

OVAN BIK BLIZANCI

Pošto se sve odvija u znaku zastoja imate osećaj kao da se neko igra sa Vašim strpljenjem. Nemirna crta ličnosti je naglašena, pa svađom izbacujete nagomilano nezadovoljstvo. Izbegnite svađe i nerviranje.

Dan je pun pustolovina i prijatnih događaja. Uživate u pravom smislu te reči. Akcenat dajete uspešnoj poslovnoj saradnji, dobrim odnosima sa prijateljima i iskazujete ljubav partneru. Lep poklon.

Očekuju Vas put i opasnost od povreda. Ako ne budete brzopleti, imate šansu da izbegnete neugodnosti. Opasnost vreba sa svih strana, a pošto se sve može izbeći, budite razumni i oprezni. Biće sve

 

RAK LAV DEVICA

Rešavate da se povučete i sumirate neke pobede i poraze. Kad svedete račune, videćete da ste na čistoj nuli i da treba krenuti ispočetka. Polako, ali sigurno odmeravate svoje sposobnosti i grabite ka cilju.

Samo Vam dobro putovanje može popraviti raspoloženje. Ali gde? Ako znate šta želite, morate znati i kako da to ostvarite? Emotivno lutate, ne osećate se najbolje, ali tešite se, sve ide na bolje.

Ako ste razdražljivi, a ne znate uzrok, oslušnite svoje potrebe. Nesebično se trošite i crpite poslednje atome svoje, na prvi pogled, neiscrpne energije. Podelite probleme sa drugima i čuvajte se povreda.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Uživate u svakom trenutku. Sve što radite pričinjava Vam radost. Sa okolinom ste u harmoničnim odnosima, a sa partnerom ste do te mere umiljati da je postalo sumnjivo. U izgledu je novčani oporavak.

Morate biti oprezni jer će neko pokušati da Vas omalovaži i to tamo gde ste najranjiviji, na poslovne kvalitete. Sve od sebe dajete kad je posao u pitanju, a saradnici to ne cene. U ljubavi tražite spas!

Optimistički pristupate problemima jer verujete sebi. Iako to nije tipičan sistem Vašeg razmišljanja, iako češće neosnovano strahujete, videćete da je Vaša intuicija na pravom putu. Put u inostranstvo.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Teško se privikavate na promene, pa je možda to jedan od razloga za neraspoloženje. Morate biti svesni da novo doba zahteva ne samo nove ljude već i novo ponašanje. Pokušajte da se kontrolišete!

Došlo je Vaših pet minuta, pa funkcionišete više nego ispravno. Svesni činjenice da samo voleći sebe možemo voleti druge, počeli ste da «obožavate« sebe. Okolina ima koristi od tolike ljubavi.

Mnogi pripadnici znaka i dalje lutaju. Pošto nemate jasno razrađen plan, samo gubite dragoceno vreme. Kad se osvestite i shvatite šta ste sve propustili, proći će voz. Iskoristite šansu.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

      


FastCounter by LinkExchange