[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 4. januar 2001.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA

03. Jan 2001 17:34 (GMT+01:00)

Amerika je već odabrala najskandaloznije devojke u 2001.

Barbikine sestre

Naslednice lanca hotela "Hilton" su seksi, bogate i razmažene

Proteklo je tek nekoliko dana od dočeka 2001, a Amerika već zna ko su najskandaloznije devojke nove godine - to su praunuke kralja hotela, Konrada Hiltona.

Devetnaestogodišnja Pariz i šesnaestogodišnja Niki Hilton su, istina, još veoma mlade, ali se ponašaju kao dve odrasle dive. Dve neobuzdane i neukrotive sestre ne propuštaju nijednu zabavu ni žurku. One ispijaju šampanjac u najizvikanijim klubovima Menhetna i zakazuju ljubavne sastanke sa holivudskim zvezdama, iako po zakonima SAD mogu da posećuju barove i diskoteke tek kada napune 21 godinu. U elitnim krugovima američkog društva dobile su nadimak "Barbikine bliznakinje".

Njihove fotografije - obnaženih grudi dok se ljube ili ispruženog srednjeg prsta - viđaju se u Njujork tajmsu, ali i u tabloidima. One neprestano krstare privatnim avionom od svog imanja u Los Anđelesu do Njujorka, odnosno Hemptona na Long Ajlendu, po Evropi i drugim kontinentima, uvek u pratnji svojih šofera i telohranitelja.

Ako nisu na putu, borave u penthausu "Valdorf Astorije", jednom od najotmenijih hotela na svetu, odakle se pruža divan pogled na centar Menhetna. Ovaj hotel bogate tradicije pripada njihovoj porodici. A njihov porodični klan ne samo da je jedan od najbogatijih u Americi nego i jedan od najslavnijih. Osnivač imperije Konrad Hilton bio je oženjen glumicom Zazom Gabor.

Njegov sin Niki bio je prvi muž Elizabet Tejlor. Osim toga, porodično ime poznato je po lancu luksuznih hotela širom sveta.

I zato se dve prebogate naslednice Pariz i Niki ponašaju kao princeze. Jedan član uprave hotela Valdorf kaže: "One dvadeset četiri časa dnevno zapošljavaju celokupno hotelsko osoblje. Ne čudi što su izgubile vezu sa stvarnošću. Koji tinejdžer dobija svako jutro doručak serviran na srebrnom poslužavniku? A kada žele koka kolu, onda podignu slušalicu, jer ih čak mrzi da odu do frižidera".

Njihovo arogantno ponašanje nervira mnoge: "One su neljubazne i zapovedaju svima".

S druge strane, one su veoma popularne u klubovima gde se okuplja visoko društvo. Svejedno da li u Mumbi (nekadašnjem klubu 54), Lotosu, Spa ili Judžins, svuda im se prostire crveni tepih. Svi mladići lude za njima, a devojke zelene od zavisti kada ih vide.

Nadimak "Barbikine bliznakinje" dobile su zbog izgleda. Obe su plavuše, imaju veoma duge noge i vole dizajnersku odeću Fendi, Dolče i Gabana, Gučija i Prade. Doduše, nisu toliko zainteresovane za elegantne kreacije koliko za seksi modele, kao minimalne suknje, prozirne mrežaste bluze, šorceve od lateksa i visoke čizme.

Nedavno je Pariz snimljena u zagrljaju glumca Edvarda Farlonga, a malo pre toga viđena je u nedvosmislenim pozama sa Leonardom di Kapriom. Uz sve to kolaju glasine o zloupotrebi droga. Ali, niko ne želi javno da govori o tome.

Jedna pripadnica visokog društva kaže: "To je sramota. Devojke iz naših krugova nemaju više pojma šta znači biti dama". Frančeska Hilton, ćerka Zaze Gabor i Konrada Hiltona kaže; "Porodica je ozlojeđena njihovim ponašanjem. One kaljaju ime Hilton".

Doduše, njihova tridesetdevetogodišnja majka Keti prima kritike prilično ravnodušno: "Još dok je Pariz bila dete, zvala sam je Zvezda. A zvezde rade ono što hoće".

MVP


vesti po rubrikama

^ljudi i događaji

16:08h

Reporter "Glasa" na obodu kopnene zone bezbednosti na jugu Srbije: Granica gde je nikad nije bilo

16:33h

Najveći zavodnici dvadesetog veka po izboru svetskih agencija: Deset veličanstvenih

16:59h

Gradski trg u Budvi za novi milenijum i još ponešto: Važnija je Nova Crna

17:17h

Ruždija Krupa, jedan od naših najboljih tekstopisaca narodne pesme: Svi pljevaljski tamburaši

17:34h

Amerika je već odabrala najskandaloznije devojke u 2001.

      


FastCounter by LinkExchange