[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 12. septembar 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


11. Sep 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za utorak

OVAN BIK BLIZANCI

Dokle će da Vas drži ovo raspoloženje? Vreme je da shvatite da se do cilja dolazi odmereno i polako, a ne uz viku i dreku. Ukoliko nastavite da se nervirate ništa nećete postići, a možete se i razboleti.

Okruženi ste novim ljudima i pokušavate da uspostavite povoljne društveno- poslovne kontakte. U tome imate uspeha. Smeši Vam se i sreća u ljubavi. Iznenadno poznanstvo može lako da preraste u nešto ozbiljnije.

U fazi ste pravljenja dalekosežnih planova. Morate biti realniji, jer se možete pogubiti u mnoštvu želja, pa da od svega ne bude ništa. Osećanja su naglašena. Prestanite da se nervirate zbog sitnica!

 

RAK LAV DEVICA

Izvesna osoba će Vas na prepad osvojiti svojim šarmom. Nećete se ni osvestiti, a podleći ćete njenim čarima. Ali, ovo na brzinu sklopljeno poznanstvo će se isto tako i okončati. Osetljivi ste na vremenske promene.

Okruženi ste raznim problemima, nervirate se. Sklonost ka nasilju je pojačana. Da li se radi o agresiji na druge ili na samog sebe? Obe varijante su podjednako opasne. Zdravlje je ugroženo hroničnom bolešću.

Nude Vam se nove poslovne mogućnosti. Izazov je primamljiv, ali zahteva ulaganje velikog napora. Kolebate se, jer ste nesigurni. Pokušajte da razdvojite bitno od nebitnog i napravite selekciju prioriteta.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Društvene i komunikativne Vage su danas u svom elementu. Okruženi ste osobama koje volite i sa kojima delite ista interesovanja. Sa partnerom ostvarujete uspešnu vezu. Naglašena želja za skladom.

Sklapate nova poznanstva, družite se, fantastično se osećate. Iskoristite ovaj predah u raspoloženju, pa krenite u akciju. Mnoge škorpije razmišljaju o prinovi ili kako da svog partnera odvedu pred oltar.

U situaciji ste da se morate osloniti isključivo na sebe i na svoje mogućnosti. Odgovorno krećete u nove projekte koji zahtevaju odlazak na put. Rastanak Vam ne pada teško. Shvatate da je to pravi potez.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Svađalački ste raspoloženi. Niko Vam ne odgovara, jer ste nezadovoljni samim sobom. Nervozni ste i sumnjičavi. Bićete izloženi napadima sa strane koji mogu samo pojačati Vašu razdražljivost.

Pošto poslove obavljate sporije nego što ste planirali, korigujte planove i odlažete nešto za sutra. Bolest Vas čini razdražljivim. Ograničenja na sve strane potenciraju nezadovoljstvo. Nemate volju ni za šta.

Sa nekim ulazite u nepotrebnu raspravu i pokušavate da dokažete da ste u pravu. Nerviranja mogu dovesti do ozbiljnijih problema. Družite se sa osobama koje Vas razumeju i više se smejte jer je smeh odličan lek.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

19:41h Rekord "Vinskog bala": Flaša fina 1.000 maraka
   


     


FastCounter by LinkExchange