[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 12. septembar 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA

11. Sep 2000 14:15 (GMT+01:00)

Slavoljub Muslin otkrio taktiku Crvene zvezde za meč u Lesteru, u okviru 1. kola Kupa UEFA

Naša lopta!

Kontra-napadi su najjače oružje za njihovu "visoku" igru i igru dugih pasova. Trebalo bi da što duže držimo loptu u nogama, čuvamo je... Ne zanimaju nas politički pritisci Engleza, znam samo da obe utakmice mora da se odigraju i da je revanš na "Marakani"

Crvena zvezda se pakuje za Lester, dok Lester traži način da pobegne od Crvene zvezde, Beograda i "Marakane". Igra političkih pritiska Engleza, međutim, ne zanima Slavoljuba Muslina...
- Jedno znam: obe utakmice mora da se odigraju. Jedna na njihovom, druga na našem terenu.

Uz crveno-bele 1100 navijača

Pored 1000 naših ljudi koji žive u Engleskoj i već su kupili karte za utakmicu u Lesteru, Crvena zvezda će imati podršku još stotinak navijača koji kreću iz Beograda. Od 112 zahteva za vizu, britanska ambasada odobrila je 98, tako da će Muslinovi izabranici imati značajnu podršku na "Filber stritu".

Zvezda u "Hiltonu"

Crvena zvezda put Ostrva kreće u sredu ujutru. Muslin vodi 18 igrača, a crveno-beli će biti smešteni u elitnom hotelu "Hilton". Za predstavnike medija rezervisan je "Grand" dok su Zvezdini gosti u "Holidej inu". Utakmica počinje u 20,45 po jugoslovenskom vremenu, nema TV prenosa.

Sa svojim izabranicima Muslin o Lesteru još reč nije progovorio!
- Od danas počinjemo pripreme. Kao i za svaku utakmicu, ništa specijalno. U karantin idemo u utorak uveče. Na raspolaganju su svi, osim Dejana Ilića koji se tek vratio iz Francuske i trenutno je u periodu rehabilitacije.

Protiv Sutjeske, Muslin je dosta kombinovao. Napadači su odigrali po poluvreme, Aćimović se našao u ulozi pleja, Bošković na mestu zadnjeg veznog...
- Znali smo da će izvidnica Lestera biti na tribinama, ali ništa nismo skrivali. Jednostavno sam hteo da vidim kako zajedno funkcionišu Aćimović i Bošković. Videli ste, bili su dobri, forma Aćimovića je u očiglednom usponu... Napadačima sam, prosto, podelio minutažu. Uostalom, nemamo razloga da išta skrivamo, sve se zna...

Šta Muslin zna o Englezima?
- Trenutno su drugi u Premijer ligi, na četiri utakmice primili su samo gol, i to iz penala. Čvrsti u odbrani, libero i stoper su izuzetno skočni, igraju u formaciji 3-5-2 koja se pretvara u 5-3-2 u odbrani. Kolimor nema punu minutažu, ali je igrač koji lako može da donese preokret. Gledali smo ih, po jednom Ratko Dostanić i ja. Znači, imaju dobre i manje dobre strane.

Kako će Crvena zvezda iskoristiti manje dobre?
- Kontra-napadi su najjače oružje za njihovu "visoku" igru i igru dugih pasova. Trebalo bi da što duže držimo loptu u nogama, čuvamo je. Insistirao sam na tome protiv Sutjeske i videlo se da to moji igrači odlično poštuju. To je recept za Ostrvo - zaključio je Slavoljub Muslin.

UEFA čeka potvrdu
Sastanak Upravnog odbora Crvene zvezde u ponedeljak trajao je čitava dva sata. Međutim, završio se samo na konsultacijama, jer saopštenja za javnost kao i konačnog odgovora koji čeka UEFA nije bilo.
- Do sutra (utorak), tačno do 15 časova, treba da pošaljemo pismo UEFA - napominje predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić.
Evropska kuća fudbala očekuje i garancije nadležnih organa za bezbednost, jer je revanš proglašen utakmicom visokog rizika, a igra se 21. septembra kada je u Beogradu zakazan veliki miting opozicije.

I. Petrović


vesti po rubrikama

^sport

14:15h Slavoljub Muslin otkrio taktiku Crvene zvezde za meč u Lesteru
14:25h Evropska groznica u Partizanu dva dana uoči prvog meča protiv Portoa
14:30h Savezni trener košarkaša Željko Obradović ne sanja trijumf nad "drim timom"
14:35h Igor Duljaj ne zazire od duela sa trofejnim Portugalcima
14:40h Vaterpolisti remizirali sa Italijom (11:11) u Džeraldtaunu
14:55h Vreme je za spektakl, kreće Liga šampiona
   


     


FastCounter by LinkExchange