[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 31. avgust 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


30. Aug 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za četvrtak

OVAN BIK BLIZANCI

Danas Vam je sve jednostavno. Šarmantni ste, neodoljivi, neponovljivi i naravno neizbežni. Partner ne može da odoli Vašim čarima. Odgonetnite šta se u njegovoj glavi zbiva. Nedostaje iskrenost.

Bićete u situaciji da činite drugima usluge. Ostvarujete izuzetnu poslovnu saradnju i u svemu uživate. U ljubavi i umetnosti najviše, ali tragate i za ostalim životnim radostima. Olakšanje.

Radost Vam danas pričinjavaju partner, deca, umetnost, i još mnogo toga. Ukoliko se bavite finansijskim transakcijama imaćete izvesno vreme povoljne šanse. Optimista ste, veseli i rado viđen gost.

 

RAK LAV DEVICA

Veoma držite do organizovanog porodičnog života, pa ćete dati sve od sebe da sve dobro funkcioniše. U nešto u šta ste strpljivo ulagali, ostvariće se. Čuvajte se ljubomore. Neosnovana je.

Iako ste više nego tvrdoglavi, danas ćete izbegavati svađe i ići linijom manjeg otpora. Očekuju Vas prijatni događaji vezani za familiju i situacija koja zahteva kompromisne odluke. Sledite svoj instinkt.

Dobićete poklon, koji će Vas iznenaditi. Ušli ste u povoljan period kad je novac u pitanju. Jedini problem je u tome da li ćete i kako umeti da ga potrošite. Situacija zahteva da u nešto konkretno uložite.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Fantastično izgledate, zahvaljujući Vašoj zaštitnici Veneri. Želite da obnovite garderobu i ulepšate se. Kako, nije bitno, ali menjate imidž. Izbegavajte Vaše omiljene slatkiše, jer ćete se ugojiti.

Stidljiviji ste nego što to na prvi pogled izgleda. Pitanje je zašto mnoge Škorpije drže ljubavnu vezu u tajnosti? Nezadovoljni ste partnerom i smatrate da ne ispunjava zahteve. Distancirate se.

Pošto trenutne okolnosti idealizujete, moguća su razočarenja. Stoga, pokušajte da budete realniji. Mnogi prijatelji će samo na rečima pokušati da Vam pomognu u karijeri i rešenju ličnog problema.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Zahvaljujući pravilnim potezima činite značajan pomak u karijeri. Mnogim pripadnicima znaka, povoljni aspekti Venere, nude pomak u karijeri, ali i promenu statusa - nabolje, ali ne budite skromni.

U gruboj svakodnevici ne možete da funkcionišete, pa se okrećete višim duhovnim sferama. Uživate i u ljubavi. Bez nje bi Vaš život izgubio smisao. Šansa za put u inostranstvo. Pakujte kofere!

Intuicija i duhovne sklonosti su naglašene. Pošto Vam je potreban mir, nastojaćete da ga ostvarite. Sa partnerom ste u harmoničnim odnosima i od njega možete da očekujete izvesnu korist.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:45h Završena nagradna igra "Britiš ervejza"
19:49h

Bukurešt: Posle 30 godina, pronašle se bliznakinje

   


     


FastCounter by LinkExchange