[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 30. avgust 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA

29. Aug 2000 14:15 (GMT+01:00)

Branko Kokir mirno primio odluku saveznog trenera da nije olimpijskom spisku

Pravo Veselina Vujovića

Posle Lisičića, Eklemovića i Kokira, stručni štab precrtao još Stefanovića, Maksića, Bojinovića i Šarića

Savezni trener jugoslovenske rukometne reprezentacije Veselin Vujović odredio je 15 putnika za Sidnej, uz napomenu da su eventualne izmene sastava moguće do 12. septembra, kada ističe rok za dostavu imena organizatoru olimpijskog turnira.

- Imali smo veoma težak posao - ističe Vujović. - Svi igrači su zaslužili da se nađu na Olimpijskim igrama, a presudila je trenutna forma kandidata. Žao mi je zbog svakog od petorice prekobrojnih, ali mi je i drago zbog petnaestorice koji će putovati u Sidnej. Odlučili smo da vodimo dva golmana, tri pivotmena, po dva krila i veliki broj igrača koji mogu uspešno da odigraju na više pozicija, što čine sve velike reprezentacije. Videćemo da li je izbor bio pravi.

Posle Lisičića i Eklemovića, stručni štab plavih precrtao je Kokira, Stefanovića, Maksića, Bojinovića i Šarića. Dakle, na spisku nema do sada standardnih reprezentativaca Stefanovića i Kokira.
- To je sport - komentariše Branko Kokir. - Normalno je da neko mora da otpadne sa spiska, pored toga, ja sam propustio veći deo priprema. Pravo je trenera Vujovića da odabere sastav, tako da ne želim da komentarišem njegovu odluku. Nadam se da ću u narednom periodu uspeti da obezbedim mesto u reprezentaciji. Izuzetno sam motivisan, kako bih kroz nastupe u Bundes ligi još više napredovao. Verovatno ću provesti sedam dana na pripremama s Partizanom, potom se vraćam u Nemačku.

Jugoslovenska rukometna reprezentacija boraviće u Beogradu do petka, kada je planiran polazak u Australiju i potom period adaptacije do početka olimpijskog turnira.

V. Preradović

 

Putnici za Sidnej

Spisak 15 plavih rukometaša za OI u Sidneju: Dejan Perić, Arpad Šterbik (golmani), Petar Kapisoda, Vladan Matić (leva krila), Ratko Đurković, Dragan Škrbić, Ratko Nikolić (pivotmeni), Žikica Milosavljević, Aleksandar Knežević (desna krila), Nedeljko Jovanović, Nebojša Golić (srednji bekovi), Igor Butulija (desni bek), Nenad Peruničić, Ivan Lapčević, Goran Đukanović (levi bekovi).


vesti po rubrikama

^sport

14:10h

Plavi počeli pripreme za meč u Luksemburgu, debi u kvalifikacijama za SP 2002

14:15h

Kokir mirno primio odluku da nije olimpijskom spisku

14:20h

U sredu uveče Partizan protiv Viljareala

14:35h

Lester u četvrtak na "Marakani"

14:55h

Rakojević, selektor mlade reprezentacije, kreće od nule

      


FastCounter by LinkExchange