[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 18. avgust 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


17. Aug 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za petak

OVAN BIK BLIZANCI
Zbog čega ste tužni? Odjednom ste iz korena promenili stav. Nestao je entuzijazam, koji Vas je gurao napred. Inspiracija je presušila. Pa šta?Ne dozvolite da Vam trenutno neraspoloženje pokvari dan. Optimista ste, što nije loše. Dan provodite u erotskim maštarijama, idealizovanju voljene osobe i provodu. Prema nekome ćete se ponašati krajnje saosećajno. Morate se čuvati skandala i gubitaka. Ne želite da pokažete nezadovoljstvo, ali kao da ćete da puknete od muke. Potrebno Vam je nešto za smirenje. Umesto pilula, okrenite se onome što godi Vašoj dinamičnoj prirodi: sportu i hobiju.

 

RAK LAV DEVICA
Ukoliko neko pokuša da ospori Vaše kvalitete biće muke. Nije bitno što taj neko nije nekompetentan i što je manje vredan od Vas. Nerviraćete se, jer ste nezadovoljni sobom. Ne obraćajte pažnju na gluposti. Sami ste svesni ozbiljnosti situacije u kojoj se nalazite. Period je povoljan za bavljenje ozbiljnom tematikom, a loš za ljubav. Pošto je zdravlje ugroženo, pokušajte da nekako prevaziđete ovu krizu. Nešto ne ide ili Vi tako doživljavate trenutne okolnosti. Pošto na to ne možete da utičete, a na svoje raspoloženje možete, onda se okrenite stvarima koje volite. Već sutra problem je nevažan.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Za dobro raspoloženje treba da zahvalite najpre sebi, pa onda drugima. Optimizmom zračite i privlačite osobe, koje se slično osećaju, što utiče na događaje. Očekuju Vas prijatno društvo, ljubav i slatkiši. Iz dana u dan situacija je sve neizvesnija i zanimljivija. Bar Vam nije dosadno! Pitate se koliko će još ovo stanje da traje? Malo duže, pošto su sporije planete u igri. Oprezno sa zdravljem, odmarajte se. Optimista ste uprkos slaboj vitalnosti. Funkcionišete u stilu vruće hladno. Smenjuju se sigurnost i malodušnost, ali prva varijanta je više u igri. Iako malaksali, uživate u svim životnim radostima.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Maksimalno kontrolišete senzualnost i potiskujete napetost u ljubavnom životu. Mišljenja ste da partner ni izdaleka ne ispunjava neke zahteve, nikako o tome da razgovarate. Otvorenost je jedino rešenje. Lako se možete naći u situaciji preuranjenih i impulsivnih poteza. Uzrujani, precenićete svoje mogućnosti. Moguć susret sa uniformisanim licem - vrhunac neprijatnosti. Ali na kraju će sve biti dobro. Planirate putovanje i maštate. Ako se to ne ostvari, bićete nezadovoljni. Nastupa period emotivnih ograničenja, nepoverenja i potištenosti. Nostalgično planirate nešto što ne može da se ostvari.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

19:40h

Rebeka Romijin predstavlja najnoviju kolekciju kupaćih kostima

   


     


FastCounter by LinkExchange