[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 5. avgust 2000. - Nedelja, 6. avgust 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


04. Aug 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za subotu i nedelju

OVAN BIK BLIZANCI
Nekome činite uslugu. Pošto su u izgledu novi poslovi, trudićete se da što više vremena provedete u pokretu. Osećate nagli priliv energije, pa teško možete da se skrasite. Nespremni ste za prilagođavanja, mogući nesporazumi s partnerom. Ušli ste u period emotivne ispunjenosti. Zadovoljstvo će Vam pružiti partner, deca, umetnost - od svega pomalo. Zadovoljni ste. Zahvaljujući zaštitnici Veneri, bićete privlačni za suprotan pol, mogući susreti. Prepustite se ljubavi. Ukoliko se nađete u prilici da zabavljate druge, bićete u svom elementu. Nadahnuće dolazi od članova porodice, koji Vam pružaju ne samo optimizam već, podršku i ljubav. Zato ih ne zamarajte stalnim zahtevima i izlivima ljubomore.

 

RAK LAV DEVICA
Mudro ćete postupiti, jer ćete po svaku cenu nastojati da izbegnete prepirku i provokacije sa strane. U društvu ste omiljeni, ali za njega nažalost nemate vremena, jer ste okupirani svojim problemima. Vikend povoljan za putovanja. Uspešan vikend u kontaktiranju sa ženama. Oprezno s novcem, jer ste skloni da potrošite i ono što nemate. Nikako ne možete da se zadovoljite skromnim stvarima, a okolini stvarate lažnu predstavu o sebi kao veoma uspešnoj osobi. Uživaćete u flertovima, muzici, slatkišima i lepom okruženju. Nije ni čudo, kad Venera u nedelju ulazi u Vaš znak i donosi mnoge pogodnosti na tu temu. Ono što može biti opasno je pojačan apetit, a kilogrami su počeli da se lepe za Vas.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Osećate potrebu da se izolujete i dobro naodmarate. U odnosu prema partneru ćete biti stidljivi, a on Vas nepažnjom može lako povrediti. Mnoge Vage mogu uleteti u tajnu ljubavnu vezu, koja se ne može na adekvatan način ostvariti. Okruženi ste gomilom prijatelja. Pošto ste skloni preteranom idealizovanju, lako se možete u nekog od njih razočarati. A i oni u Vas. Zato se potrudite da budete manje spontani, a više razumni kako bi izbegli neugodnosti. Ušli ste u period kada bi trebalo da se rešavaju za Vas važna statusna pitanja. Za neke će to biti promena posla, jer je ambicija naglašena. Oni pak drugi lako mogu odlučiti da ozakone vezu ili da je okončaju. Jedno kajanje ne gine!

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Razmišljate i dalje o sebi na pravilan način. Želite da se promenite. Shvatate da novo vreme zahteva i nove ljude, pa želite da i Vi budete u trendu. Uživate u svim sferama života. Možda bi trebalo da budete malo aktivniji? Malo ste inertni i nedisciplinovani, što se može odraziti na hroničan zdravstveni problem. Ovo se odnosi na hranu i piće. Potreba za slatkišima i seksom je izražena. Prvo se nikako ne savetuje. Od partnera očekujete podršku i korist. Na samoću nikako ne možete da se požalite. Oko sebe stvarate prijatno okruženje, popularni ste, svi rado žele da budu u Vašem društvu. Aktivnost je odličan oporavak od gorčine koju gajite prema izvesnima. Da ne preterujete?

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

17:40h

Nedeljni ručak

17:50h

Psihotest: Ko komanduje u Vašoj kući? Čija je reč presudna u malim i velikim odlukama?

19:30h

Horoskop za subotu i nedelju

00:20h

"Vrela" zabava u Siti radio kafeu na Adi Ciganliji

      


FastCounter by LinkExchange