[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 14. jul 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


13. Jul 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za petak

OVAN BIK BLIZANCI

Neumorni ste. Kritički ste raspoloženi, a sve procenjujete polazeći od sebe i svog mišljenja. Morate oslušnuti i drugu stranu. Možda vašem partneru ne odgovara način na koji komunicirate.

Mnogi Bikovi su skloni platonskoj ljubavi, što je kad bolje razmislite daleko od Vaših potreba. Vi volite sve da konkretizujete, pa i odnose sa partnerom. Pošto se on nikako ne da uloviti, ostaje Vam da maštate i idealizujete ga. Da možda ne preterujete?

U fazi ste prikupljanja činjenica, koje će Vam biti neophodne nove poslove. Kad bolje razmislite preokreti u profesiji i pristupu nekim problemima su prava stvar. Kako se toga niste ranije setili?

 

RAK LAV DEVICA

U svom ste elementu, osećate se slobodnim, vladate situacijom. Sve ste učinili da tako bude. Sada možete mirno da razmišljate o daljim potezima. Morate reagovati promišljeno. Osećanja ste zapostavili.

Osećate se prevarenim, jer ste nesigurni u sebe i preosetljivi, pa mnogo razmišljate. Ne obraćajte previše pažnju na druge i budite iskreni prema sebi. Ne očekujte da drugi uvek odgovore Vašim željama.

Razmišljate o uspešnim finansijskim transakcijama, jer ste prijemčivi samo za pozitivne stvari. Trenutno se one dešavaju samo na poslu. Na partnera se ne možete požaliti. Donosite srećnu odluku.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Zaokupljeni ste idealističkim razmišljanjima. To je lepo ali konkretni događaji zahtevaju više praktičnosti, koju trenutno nemate. Može se dogoditi da tako sebi ozbiljno naškodite. Uključite razum.

Zbog nečega zastranjujete, a da toga niste ni svesni. O voljenoj osobi mnogo razmišljate i unapred od nje nešto očekujete, što utiče na spontanost Vašeg odnosa. Morate poslove obavljati sa manje emocija!

Mogući su zdravstveni problemi. Neka Vas to ne iznenadi, ali bilo bi dobro da sebi posvetite više pažnje. Preuzeli ste na sebe velike obaveze. Ako ćete od toga imati koristi sve je OK. Odmorite se.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Evidentna je želja da iz sebe izbacite napetost kao i nemogućnost da to ostvarite. Prija Vam samoća, jer ste se umorili od gužve. Da bi drugi znali šta Vam smeta, morate biti direktniji.

Uzbudljiv dan pun ljubavnih dogodovština čini da ste u svom elementu. Želite da voljenoj osobi date celog sebe, pa i više od toga. Normalno, jer sutra ćete biti u sasvim drugačijoj priči. Kratka strast.

Morate nekako izaći na kraj sa akutnim problemom, ali i više od toga -sa samim sobom. Osećate se napuštenim i beskorisnim, čak zavidite drugima na sreći. Nervoza zbog kvara kola ili kućnih aparata.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

19:40h Rim: Džeparoš brži od svetskog šampiona
   


     


FastCounter by LinkExchange