[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak ,30. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


29. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za petak

OVAN BIK BLIZANCI

Pošto Vaš nemiran duh ne može da se zadovolji rutinom, bavićete se stvarima, koje nisu takve. Optimista ste s razlogom u vezi jednog po Vas važnog događaja. Danas ste dobro raspoloženi i bezbrižni .

Odličan period za bavljenje komercijalnim poslovima. Iako Vas danas napušta veliki zaštitnik Jupiter, on Vam donosi finansijski dobitak, možda sa malim zakašnjenjem. Budite štedljiviji.

Očekuju Vas ne samo prijatno društvo, veselje i optimizam, već i masa drugih dobrih stvari. Koliko ćete uspeti da ih realizujete, zavisi od Vas samog. Prevazišli ste poteškoće i sada ste puni optimizma.

 

RAK LAV DEVICA

Bićete u situaciji da učinite dobro delo, što će Vam se i vratiti istom merom. Nekome je potrebna Vaša pomoć, a Vi ste spremni da pomognete. Čuvajte se prekomernog uživanja u zadovoljstvima.

Sve što sebi zadate ostvarićete bez muke. Očekuje Vas skup sa osobama u čijem društvu ćete se prijatno osećati. Morate biti oprezni da neko od prijatelja zlonamerno ne iskoristi Vašu dobrotu.

Bićete aktivni u društvenom smislu. Uspostavljaćete izuzetno kvalitetne poslovne kontakte, mada na ishod morate pričekati. Jupiter otvara nove mogućnosti, a Merkur ih usporava. Radite marljivo i strpljivo.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Maštali ste da otputujete, a sad konkretno znate na čemu ste. Pakujete kofere. Ušli ste u povoljan period pa očekujte prijatno leto. Shodno prilikama uživaćete u hladovini ili se brčkati u moru.

Pojačano ste emotivni i erotski nastrojeni. Pokušaćete da zadovoljite ove svoje porive. Koliko ćete u tome uspeti, to je već diskutabilno. Važno je ne sedeti skrštenih ruku već biti aktivan.

Zadovoljni ste brakom i poslom. Imaćete sreće u rešavanju pravnih pitanja, posebno ako vodite sudski spor. Nesebično ćete poklanjati ljubav partneru, što će ga šokirati. Puni ste entuzijazma.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Kad ste emotivno zadovoljni, kad živite u harmoničnom okruženju srećni ste i zdravi. To je najvažnije. Pošto je smisao za kreativan rad izražen, nemojte dozvoliti da Vaši talenti propadnu.

Priroda, porodica, partner, deca, sve su to oblasti koje Vam nude sreću. To ranije niste primećivali, jer ste bili ophrvani brigama. Pošto ste odlično raspoloženi, dešavaće Vam se samo lepe stvari.

Morate smanjiti dozu agresije ne samo prema okolini već i prema sebi. Pokušavate da u svemu uživate. To će Vam najverovatnije poći za rukom, ali u okviru porodice i prijatelja. Maštate o velikim promenama.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

   


     


FastCounter by LinkExchange