[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

četvrtak , 29. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


28. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za četvrtak

OVAN BIK BLIZANCI
Moguća su uzbuđenja na ljubavnom planu. Ako ste zaljubljeni, stanje u kome se nalazite čini Vas toliko srećnim da ne možete da poverujete. Stvaralačke sposobnosti su naglašene. Moguća kratka avantura. Nervoza je do te mere naglašena da ste spremni na svakakve gluposti. Ne raspravljajte sa partnerom i ne verbalizujte osećanja jer još nije pravi momenat. Pojačana intuicija. Opustite se. I dalje ste u fazonu racionalizacije osećanja. Partneru počinje da ide na živce to što sve želite da nazovete pravim imenom. Postoji nešto o čemu se ne priča, već se u tome uživa. Napeti ste i razdražljivi.

 

RAK LAV DEVICA
Iako Vam prija samoća i odmor, teško da ćete sebi moći da priuštite takav luksuz. Očekuje Vas puno posla i nešto novo na ljubavnom planu. Jedan susret pretvoriće se u nešto više od običnog prijateljstva. Preterana nervoza može usloviti zdravstvene smetnje. Izbegavajte stresne situacije i mnogo mlađe partnere, kako ne bi došlo do premora. Neki Lavovi imaju psihičke smetnje jer se osećaju neshvaćenim. Moguće su rasprave sa partnerom, koje mogu dovesti do sukoba širih razmera. Pošto je u nagoveštaju nešto novo, nikako nemojte prekidati staru vezu dok novu ne konsolidujete. Fatalna privlačnost!

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Zainteresovani ste za umetnost i duhovnu tematiku, pa je najbolje da tako iskoristite nagli priliv energije. U protivnom, nervoza je neizbežna. Poslušajte unutrašnji glas kad je voljena osoba u pitanju. I dalje ste promenljivog raspoloženja, svesni da do nečega ne možete lako da dođete. Potražite utehu u društvu sa istomišljenicima. Lepa reč je ono što Vam je danas preko potrebno. Očekuje Vas radostan događaj. Svakog čuda za tri dana dosta, pa ćete se Vi shodno tome i ponašati. Shvatićete povoljan ishod izvesne situacije kao nešto sasvim normalno. Već planirate nove stvari.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Očekuje Vas naporan poslovni dan. Ima toliko toga što samo Vi možete da uradite, pa ćete se fokusirati na to. Razmišljate o promeni posla i zdravlju. Za sada se savetuje odmor i pravilna ishrana. Jedino ljubav može da Vas izvuče iz stanja depresije i nezadovoljstva. To bar nije teško, a imate i koga da volite. Okrenite se oko sebe: mnogi žele da od Vas dobiju nežnu reč. Pokažite osećanja. Neprijatan doživljaj će učiniti da se osećate prevarenim. Pokušaćete to da prikrijete, i da zadržite u sebi. Shvatite da Vi sami pravite mnoge probleme. Budite iskreni prema sebi i biće bolje.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

   


     


FastCounter by LinkExchange