[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 28. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


27. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za sredu

OVAN BIK BLIZANCI

Iskoristite današnju ponudu, jer Vam se neće dva puta ponuditi. Razmišljate o ljubavi i braku. Srešćete osobu svog života, ili uspostaviti harmonične odnose sa partnerom. Radosni ste i puni optimizma.

Zbog čega patite? Sputani ste i nezadovoljni zbog izvesne osobe. Ne dozvolite nikome da pokvari Vaše raspoloženje. Zatvorite se u svoj svet umetnosti i lepote i uživajte. Morate shvatiti da je život igra.

Želite da se oslobodite napetosti i rešite emotivne probleme. Svojim ponašanjem izluđujete voljenu osobu. Praznim rečima bez pokrića ništa ne postižete. Morate promeniti imidž i nešto preduzeti.

 

RAK LAV DEVICA

Ništa se bitno nije promenilo u odnosu na jučerašnji dan. Društveniji ste nego inače. Pošto radite samo ono što Vam prija i danas ste odlično raspoloženi. Pripazite na ishranu i zdravlje.

Prijatno iznenađenje će Vam ulepšati dan. Okolnosti Vam idu na ruku. Pošto imate uspeha sa raznim špekulacijama okrenite se u tom smeru. Nije isključen i prijatan fizički kontakt sa voljenom osobom.

Pred Vama je izuzetno težak i naporan dan, ne samo po pitanju posla. I zdravlje je na izvestan način ugroženo. Morate se okrenuti pozitivnim mislima i pokušati da nađete malo vremena za sebe!

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Umetnički nastrojenim Vagama sve ide od ruke. One se odlično snalaze u svom svetu u kome se ništa ne dešava slučajno. To je trenutno jedina svetla tačka u njihovom životu. Mogući su emotivni problemi.

Ušli ste u povoljan period, kada se možete nadati obilju ljubavi i rada. Mnoge slobodne škorpije će se povezati sa drugima po principu sličnosti. Uživajte u prijatnom društvu i ničim se ne opterećujte.

anas baš niste idealno društvo. Osećate potrebu da se povučete i na miru razmislite o svemu. Ponekad je zavirivanje u sebe idealan način da dođete do odgovora na neka po Vas važna pitanja. Razmišljajte!

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Pošto ste na materijalnom planu nezadovoljni, a znate način kako da ga prevaziđete, krenite sa akcijom. Većina Jarčeva se okreće religiji i duhovnosti. Vreme je povoljno za pisanje ili sanjarenje.

Pošto znate da ste izloženi po Vas negativnim planetarnim uticajima , a znate i kako da ih prebrodite, neugodnosti će biti svedene na minimum. Rešenje je u strogoj dijeti i uživanju u umetnosti.

Ribe se konačno odlučuju na akciju. Obično ste neraspoloženi i želite da rešenja padnu s neba, ali danas nije takav slučaj. Uzimate sudbinu u svoje ruke. Napokon ste spokojni i znate šta hoćete.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

   


     


FastCounter by LinkExchange