[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 25. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


24. Jun 2000 19:50 (GMT+01:00)

Fetiš meca i seksi opatice

U moru novih proizvoda koji (ne) stižu sa Zapada, ali se na sreću još uvek mogu videti, seksualne fetiš igračke svakako zauzimaju sve značajnije mesto.

Pored ultra funkcionalnih, kao što su dildo s dva kraja ili lisice i bičevi sa devet repova, na "dekadentnom" Zapadu sve se više vodi računa o sitnicama koje su tu samo estetike radi.

Tako je klasični plišani (beli ili roze) medvedić (teddy bear) nevina igračka iz detinjstva i moćni fetiš različitih seksualnih parafilija, infantilizma, autonepiofilije, a ponajviše anaklitizma (seksualnog uzbuođenja izazvanog predmetima iz detinjstva) dobio svog perverznog parnjaka.

Mekani pliš zamenjen je tamnom kožom, a mašnica oko vrata metalnim šiljcima. "Fetish bear" je namenjen hard-kor BDSM fetišistima i mada je napravljen u samo dve hiljade primeraka, dostupan je i svim radoznalcima koji mogu i smeju da otputuju do Engleske.

Ako mislite da ljudima ništa nije sveto, pa ni detinjstvo, pomislite na opatice. Fetiš opatica još uvek nema svoje zvanično ime, ali sudeći po ponudi i potražanji trebalo bi da ga dobije. Ne samo što se na Internetu može pronaći gomila slika seksi "opatica" (onakvih kakve se nikada i nigde ne mogu sresti), dokoni "perverznjaci" smislili su i čitavu kolekciju bizarnih, ali upotrebljivih stvarčica na ovu temu: otvarači za flaše u obliku opatica, mala dvorišna opatica (kao dvorišni patuljak), slanik u obliku opatice i torba sa slikom opatice - a ovo bizarno ludilo za opaticama kulminira, ipak, u seksualnom pomagalu - nazvanom "finger nun" ili, u prevodu "ručna opatica".

Tea Nikolić


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za nedelju

19:40h

Letnji horoskop (drugi deo): U znaku promena i velikih ljubavi

19:50h

Seksualne fetiš igračke: Meca i seksi opatice

   


     


FastCounter by LinkExchange