[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 25. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


24. Jun 2000 19:40 (GMT+01:00)

Letnji horoskop (drugi deo)

Posle složenih planetarnih pomeranja, poslednje leto u ovom milenijumu donosi dugo očekivano olakšanje

Leto u znaku promena i velikih ljubavi

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Jun: Jun i jul će proteći u znaku lepog raspoloženja i ljubavne idile ali bez velikih novina. Moguće je dakle da se radi o već postojećoj vezi i da će ona ući u "zrelu" fazu posle koje će doći do logične posledice: braka. Da li vam ovakva perspektiva izgleda dosadno ili preterano konvencionalna? Ne plašite se, impulsivnost i idealizam će i dalje biti vaši glavni pokretači. Čini se da uprkos svemu ozbiljniji pogled na život u dvoje jača vaš lični prestiž, a izbor koji ćete napraviti biće jedna od najvažnijih odluka koje ste ikada napravili.
Jul: U julu ćete uvideti da će odluke koje ste doneli krajem prethodnog meseca imati važne i dugoročne reperkusije na vaš život. Očekujte novine na poslu i u porodici, možda preseljenje, ali ne zaboravite da je glavni pokretač svih tih promena vaš odnos sa partnerom i da život u dvoje stavljate na prvo mesto. Snažna veza sa partnerom daje vam neizmerni osećaj moći i autoriteta i imate utisak kao da ste mnogo jači i sposobniji. Malo po malo, primećujete da su neke veze sa prošlošću prilično nategnute i da vas na neki način koče. Pošto vam više nisu potrebne, prekinite ih bez kajanja.
Avgust: Usporite malo, pustite da neke stvari odstoje. Veliki deo puta ste prešli velikom brzinom i pod velikim emotivnim nabojem. Ne brinite, nema opasnosti da će vaša veza izgubiti na intenzitetu. Svaki novi dan samo povećava vaše zadovoljstvo time kako se vaš život razvija i imate utisak da vam budućnost sprema još mnoga lepa iznenađenja. Vreme je da se posvetite rešavanju manjih problema, onih za koje ranije niste imali vremena. Krajem avgusta, Venera, vaš vladalac ponovo dolazi u vaš znak i zatiče vas preporođene i srećnije nego ikada.
Jun: Uvreženo je mišljenje da su Škorpije veliki ljubavnici i da kada je seks u pitanju nemaju više šta da nauče. Pripadnici ovog znaka međutim znaju da nije uvek tako, a ovog leta će se, više nego ikada i sami u to uveriti. Zvezde će vas ovog leta gurnuti u naručje neke mnogo iskusnije osobe a trenuci provedeni zajedno ostaviće neizbrisiv trag u vašem srcu. Do susreta bi moglo da dođe na neutralnom terenu, sve će početi kao klasičan letnji flert ali će se nastaviti i kasnije.
Jul: Spoljne planete ne menjaju često poziciju i kada se to dogodi najavljuju uznemirujuću buru u životnom scenariju ili radikalne promene načina gledanja na život. Već dugo vremena verujete da duge veze predstavljaju teret i da imaju više mana, u smislu odgovornosti i ograničenja lične slobode, nego prednosti. Ako i vi imate slična ubeđenja, spremite se za promene i drugačiji način razmišljanja jer je u zvezdama zapisano da se stvari menjaju. Glavni "krivac" za promene biće upravo taj novi obožavalac koji je u vama izazvao najpre interesovanje, zatim divljenje i na kraju zadobio vaše potpuno poverenje.
Avgust: Mesec počinje u znaku zabave i radosti življenja. Uspesi na profesionalnom planu (bilo je krajnje vreme!) ulivaju vam osećaj sigurnosti koja se odražava i na ličnom planu. Novi položaj Jupitera koji će ovog leta zauzeti najstrastveniji deo vašeg neba, sugeriše ne samo da novi partner u potpunosti ispunjava sva vaša očekivanja nego i da je život u dvoje oplemenjen radošću i humorom što vam je u ranijim vezama nedostajalo. Pred kraj meseca oboje shvatate da je došlo vreme da se svedu računi: postavićete sebi pitanje da li novu vezu treba nastaviti ili ste već pružili sve što ste mogli? Imate vremena do kraja prve nedelje u septembru da to otkrijete.
Jun: Verovatno vas vaš avanturistički duh stalno tera da se vezujete za osobe koje su potpuno drugačije od vas. Ili je to možda zato što ste dovoljno sigurni u svoj identitet pa nemate potrebu za podrškom neke osobe sličnog karaktera. Bilo kako bilo, izgleda da je vreme da se dogodi nešto novo. Vaše ljubavne priče su obično vrlo racionalne, počinju kroz veliko duhovno i intelektualno slaganje da bi se posle razvile i na drugim planovima. Ovaj put će vam se desiti nešto potpuno drugačije, najpre dolazi do fizičke privlačnosti a kasnije ćete otkriti i sve ostalo. Ali uprkos velikoj razlici, (to je ono što vas najviše privlači zar ne?) bićete očarani!
Jul: Postepeno, uporedo sa kretanjem vaše vladajuće planeta, Jupitera, kroz vaše polje međuljudskih odnosa, otkrivate da ste sve spremniji za jednu trajnu vezu. Da biste to i ostvarili, spremni ste čak se potpuno prepustite partneru i njegovim željama čak i kada vam zdrav razum govori da se takvo ponašanje kosi sa vašim ličnim ubeđenjima. Ako partner ima jasne zamisli i ciljeve, onda neće biti nikakvih problema. Međutim, ukoliko se dogodi da on nije stabilan, da stalno menja mišljenje, naći ćete se u začaranom krugu a da uopšte nećete moći da shvatite šta se dešava u njegovoj glavi.
Avgust: Konačno ste postigli prihvatljiv kompromis i oboje shvatate šta bi moglo da popravi vaš odnos, što je već samo po sebi priličan korak u napred. Povoljni planetarni aspekti vam sugerišu da nastavite istim putem ako želite da izgradite stvarno dobru vezu. Iako ste svesni da vaša veza u svakom momentu može lako "iskliznuti iz koloseka" možda bi trebalo da se preispitate da li stvarno postoji nešto zbog čega vredi posvetiti svoj život toj osobi. Zahvaljujući pomoći hladnokrvnog Saturna realnije ćete sagledati budućnost, a već početkom septembra donećete važnu odluku.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Jun: Konjunkcija Marsa i Venere u vašem polju međuljudskih odnosa u junu samo će potvrditi ono što ste verovatno već predosetili: ova godina će biti jedna od najlepših. Duboka ljubav koju trenutno doživljavate potpuno će promeniti čitav vaš život. Iako ispunjena velikom strašću, aktuelna ljubavna veza još nije dostigla kulminaciju, možda iz straha od prejakih emocija. Međutim, uz podršku zvezda, već prvih letnjih dana ljubav će se rasplamsati svom silinom.
Jul: Pod uticajem mesečeve eklipse do koje će doći 16. jula u sazvežđu Jarca, nežnim izjavama i plemenitim gestovima partneru pokazujete koliko vam je stalo do njega. Moguće je i da ćete pod navalom emocija rešiti da vašu vezu i ozvaničite. Uprkos izvesnoj dozi sumnje, osećate da ste doneli važnu odluku i da je trenutak da započnete novu životnu fazu. Na pravom ste putu, poručuju zvezde.
Avgust: Pošto ste našli to što ste tražili, sada vas zanima kako će se vaš život u dvoje dalje odvijati. Možda ćete sada više nego ranije brinuti o ekonomskom aspektu života a čak i najromantičniji predstavnici vašeg znaka će morati da se suoče sa realnošću i činjenicom da novčani problemi mogu da naruše i najjače ljubavne veze. Preteranom brigom o novcu želite da pokažete partneru koliko vam je stalo da vaša veza uspe. Srećni ste i zadovoljno pravite nove zajedničke planove.
Jun: Bistar um i želja neophodni su preduslovi da biste iskoristili sve prilike koje će vam se već prvih nedelja juna ukazati na sentimentalnom planu. Sredinom juna upoznaćete vedru i zabavnu stranu ljubavi i to će vam se toliko dopasti da ćete poželeti da ljubavna osećanja uvek budu tako laka i neopterećujuća. Ali, već prilikom sledećih susreta ćete shvatiti da ste i vi i ta druga osoba toliko prezaposleni da ćete teško naći malo slobodnog vremena za trenutke nežnosti. Čak iako u tome uspete, to će vam predstavljati teret i sprečiće vas da na ležeran način uživate u zajedničkim trenucima.
Jul: Teškoće se gomilaju ali vi odlučno nastavljate da se ponašate na uobičajeni način. Veza ulazi u novu i mnogo opasniju fazu ali vi nemate ni najmanju nameru da je prekinete. I vi i partner očigledno verujete da treba produbiti vezu ali niste više tako uporni i istrajni da svoje želje i ostvarite i postepeno shvatate da stvari kreću neželjenim tokom.
Avgust: Pokušajte da stvari sagledate u jasnijem svetlu. Svesni ste da na početku niste imali nameru da dođete do ove tačke, i sada, kad se već tu nalazite niste nimalo zadovoljni. Uostalom, bilo je krajnje vreme da potražite neki novi pravac i da istražite svoje mogućnosti. Iako ranije niste imali takve planove, sada shvatate da ste spremni za veće promene koje dugoročno mogu da budu veoma pozitivne. Kretanje većih planeta na početku leta bitno utiče i na vas. Iako u junu niste bili spremni za ozbiljnije veze i promene, sada jeste. Vrata ka jednoj lepšoj budućnosti su otvorena a ako želite možete slobodno da zakoračite u nešto novo (nova veza, posao, stan...). Sve zavisi od odluka koje ćete doneti do 15. septembra.
Jun: Tokom leta, vaš zodijački znak će po mnogim aspektima biti jedan od najsrećnijih, barem na sentimentalnom planu. Konjunkcija Venere i Marsa daće novu snagu svim ljubavnim vezama tokom narednih meseci. Kod pripadnika drugih znakova ova konjunkcija bi mogla da dovede do komplikacija ili rastanaka dok će vama međutim potpuno raskrčiti put za slobodnu, duboku ljubav koja će u potpunosti ispuniti sva vaša očekivanja. Ako to želite, ta nova ljubav može prerasti i u mnogo ozbiljniju vezu. Bićete slobodni da radite ono što vam se sviđa a sve što poželite ispunjavaće vam se. Ako se uopšte pojavi neki problem, biće to kako naći vreme da uradite sve što želite.
Jul: U ovom periodu vi ćete biti glavni pokretač dešavanja u sentimentalnom životu: vi ćete preuzimati inicijativu na erotskom planu, vi ćete odlučivati da li ćete se sa nekim viđati ili ne. Vašem partneru će možda zasmetati tolika pažnja, ali to vas neće zbuniti. Vama će biti zabavno da se poigravate sa njim kako vama godi. Međutim, nemojte izgubiti iz vida da krajem meseca vaš život ulazi u novu fazu kada treba očekivati posledice ranijeg ponašanja.
Avgust: Ne smete da izgubite kontrolu nad događanjima na privatnom planu. Da to umete dokazali ste tokom prethodnog meseca. Ali, pitanje je da li ste dovoljno vešti i spremni da donosite odluke koje bi imale dublje reperkusije. Nalazite se u neuobičajenoj situaciji: zbog naklonosti planeta vi imate poteškoće. Osećate se kao da se nalazite na velikoj raskrsnici sa mnogo ulica i mnogo mogućnosti. U toj situaciji partner vam nudi rešenje problema. Zahvaljujući njegovoj pomoći konfuzija nestaje i vi pred sobom vidite sliku lepe prihvatljive budućnosti.

 

Pripremila J. Jovanović


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za nedelju

19:40h

Letnji horoskop (drugi deo): U znaku promena i velikih ljubavi

19:50h

Seksualne fetiš igračke: Meca i seksi opatice

   


     


FastCounter by LinkExchange