[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 25. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


24. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za nedelju

OVAN BIK BLIZANCI

Sve što ste zamislili sa uspehom ćete realizovati. Zahvaljujući svojim sposobnostima činite čuda. Do skora u njih niste verovali, ali sada je sve drugačije. Zvezde Vam šalju obilje pozitivne energije.

Bikove i dalje prati sreća. Možda niste ni svesni koliko ste srećni? Kad to shvatite moći ćete da se opustite i uživate u njenim blagodetima. Dobro se osećate. Ne opterećujte se suvišnim pitanjima.

Imate utisak da Vas je sreća napustila. Morate biti ozbiljniji u odnosu na trenutnu situaciju. Za sada nemate odgovore na mnoga pitanja. Nažalost, morate se malo pomučiti i doći do sopstvenog zaključka.

 

RAK LAV DEVICA

Opet ste nervozni. Nije ni čudo, jer se nalazite pod snažnim mesečevim uticajem. Ne očajavajte već mirno pričekajte da prestane njegovo negativno dejstvo. Budite oprezni u saobraćaju i komunikacijama.

Harmonični ste sa samim sobom, pa je to jedan od razloga zbog koga ostvarujete uspešnu saradnju sa drugima. Kad ste nezadovoljni sa Vama je teško izaći na kraj. Danas ste prijatni i beskrajno šarmantni.

Za sve je kriv oslabeli imunološki sistem. Kad to shvatite, nećete se nervirati, već ćete preuzeti sudbinu u svoje ruke. Mogući su problemi poslovne prirode. Trudite se da korektno obavite posao.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Muške i ženske Vage zamišljaju ljubav kao na filmu. Kad shvatite da ideala nema bićete razočarani. Mali je broj pripadnika znaka, koji je uspeo da shvati sa kim ima posla i ostane dosledan.

Brinu Vas posao i zdravlje. Kod Vas to obično ide u kompletu. Možda ćete dobiti primamljivu poslovnu ponudu. Karijera je u usponu. Mali broj škorpija razmišlja o otkazu, zbog nerešenog poslovnog statusa.

Do te mere ste nezadovoljni pa ćete pokušati da iskalite bes na prvog ko Vam stane na žulj. Danas je najbolje eskivirati Vas, jer niste svesni da se krivica za takvo stanje nalazi u Vama samima. Opustite se.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Mnoge situacije zavise od Vašeg direktnog angažovanja. Pošto ste se pokazali uspešnim u svakom pogledu okolina se oslanja na Vas i kad treba i kad ne treba. Nezadovoljni ste i premoreni. Planirate putovanje.

Odlično vreme za prepuštanje lepim mislima i maštanju. One Vodolije koje se bave umetnošću, mogu se nadati sve samim uspesima. Druge očekuju manji zdravstveni problemi i brige. Prijatno raspoloženje.

Čula su Vam izoštrena, a umetnički osećaji naglašeni. Uspeli ste da ostvarite sklad sa samim sobom, pa Vam mnoge stvari koje su Vam do juče izgledale nemoguće sada ne zadaju brige. Sudbina je u Vašim rukama.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za nedelju

19:40h

Letnji horoskop (drugi deo): U znaku promena i velikih ljubavi

19:50h

Seksualne fetiš igračke: Meca i seksi opatice

   


     


FastCounter by LinkExchange