[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 24. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


23. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za subotu

OVAN BIK BLIZANCI

Nova zbivanja iziskuju ulaganje maksimalnog napora da bi se ostvarili minimalni rezultate. Pošto ste brzopleti, mogući su problemi, ali ćete ih srećno prebroditi. Ne ponavljajte stalno iste greške.

I dalje ste pod okriljem Fortune. Ona Vas štiti i donosi masu lepih događaja. Ukoliko smatrate da to nije tačno, zamislite se. Iako ishod događaja može biti nepovoljan, shvatićete da ste na dobitku.

Nešto ne štima. Nije ni čudo kad ste pod Merkurovim uticajem. Pošto je krenuo retrogradno, neka Vas ne iznenade zastoji i promene planova. Ne započinjite ništa novo, ako želite da izbegnete probleme.

 

RAK LAV DEVICA

Za divno čudo nije Vam loše. Mirite se sa izvesnim porazom, jer shvatate da je on bio više nego očigledan. Praktična strana karaktera dolazi do izražaja, pa iz trenutne situacije želite da izvučete maksimum.

Počeli ste da okolinu gnjavite svojim problemima. Dominantan stav i želja da pokažete da ste najpametniji ne prija nikome. Morate smanjiti doživljaj, ukoliko ne želite da rasterate sve oko sebe.

Moguće su emotivne i druge zablude. Na materijalnom i zdravstvenom planu stvari nisu najbolje, ali ćete imati uspeha u pisanju i bavljenju umetnošću. Instiktivno osećate gde grešite. Budite strpljivi.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Pred Vama je prijatan dan, u kome bi trebalo da uživate. Nekima to neće lako poći za rukom, zbog dodatnog opreza. Greše, jer je trenutak za opuštanje više nego idealan. Sve vam ide od ruke, prati Vas sreća.

Danas Vam je teško ugoditi. Morate malo da razmislite o svom ponašanju. Niste ni svesni koliko svojom tvrdoglavošću opterećujete okolinu. Krajnje je vreme da se osvestite i da se prilagodite okolnostima.

Evidentna su emotivna ograničenja, ali i naglašen umetnički dar. Bilo čime da se bavite, unosite maksimum sebe i svoje kreativnosti. Kada ste dobro raspoloženi svemu poklanjate posebnu pažnju.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Mogućnost stagnacije postoji, što Vas čini neraspoloženim. Imate izuzetne osobine- strpljenje i upornost, pa pokušajte da ih iskoristite. To je pravi način da popravite raspoloženje i da bolje funkcionišete.

Korisne ideje će Vam pasti na pamet neočekivano. Pošto najbolje funkcionišete upravo na ovaj način, očekujte uspeh. Budite oprezni u saobraćaju. Ne sedajte za volan ako ste nervozni i rasejani.

Otvorila su Vam se sva čula, što pomaže da na situaciju gledate jasno. Ne lutate, već uspevate da ukombinujete lepo i praktično. Oprezni ste, jer osećate da neko pokušava da Vas prevari. Opustite se.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

   


     


FastCounter by LinkExchange