[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 23. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


22. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za petak

OVAN BIK BLIZANCI
Sva osećanja ispoljavate na zdrav način. Revnosni ste i želite da se izborite za nešto do čega Vam je stalo. Pošto posedujete snagu koja nije za potcenjivanje uspećete! Očekuju Vas uspesi na svim poljima. Mnogi Bikovi će danas reagovati izrazito emotivno. Posao je u drugom planu, pred naglom bujicom strasti. Hteli to ili ne, teško ćete odoleti partnerovom šarmu. Opustite se i uživajte u ljubavnom zanosu. Krećete sa realizacijom ideja u potpuno pogrešnom pravcu. Ulažete suviše vremena i energije za nešto što je izgleda uzaludno. Zbog prevelikih briga moguć stres i zdravstveni problemi.

 

RAK LAV DEVICA
Nešto ste isplanirali, ali se može pokazati kao uzaludno. Biće odlaganja, promena plana i nerviranja. Trenutne okolnosti Vam ne idu na ruku. Ali, pošto to stanje neće dugo trajati, budite optimista. Još uvek ste u minus fazi. Tešite se, jer po pravilu ništa ne traje večno. Možda bi trebalo da se zapitate koliko ste sami krivi za svoje neraspoloženje. Opustite se i uživajte u društvu dragih osoba. Malaksalost Vas sputava u ostvarivanju poslovnih ideja. Potrebna je brzina ne samo u razmišljanju, već i u akciji, a Vi je danas nemate. Zato obavite samo najnužnije zadatke a sve ostalo ostavite za sutra.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Divno se osećate, prebrodili ste krizu. Planirate putovanje, veseli ste i šarmantni. Razmišljate o ljubavi. Ukoliko je voljena osoba pored Vas, obasipate je ogromnom količinom ljubavi i strasti. S Vama nikad nije dosadno. Puni ste nekih novih ludih ideja, jer želite da unesete promene na poslu. Nikako se ne zadovoljavate ustaljenim šablonima. Na emotivnom planu su moguće zablude i greške. Događaju Vam se neobične stvari. Nagli preokreti u sudbini nisu loši, posebno kad se uzme u obzir da Vam je stara šema ponašanja postala dosadna. Neko će pokušati da iskoristi Vašu velikodušnost.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Proces mišljenja Vam je ograničen, pa imajte to danas u vidu kako biste izbegli suvišne poslove i sukob sa okolinom. Stvari se odvijaju takvom brzinom da ih teško pratite. Uživajte u odmoru i opuštanju. Pošto Vas očekuje uspešan dan u svakom pogledu iskoristite šanse, kojih će biti više. Emotivno zadovoljstvo, iznenadan finansijski dobitak i lepi događaji u porodici Vas čine srećnim i dobro raspoloženim. Teško se adaptirate na okolinu što prerasta u hroničan problem. Morate biti fleksibilniji i prihvatiti ljude onakvima kakvi oni jesu, ako hoćete da budete zadovoljni. Ni Vi niste savršeni.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

   


     


FastCounter by LinkExchange