[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 22. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


21. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za četvrtak

OVAN BIK BLIZANCI
Emotivno zadovoljstvo čini Vas poletnim. U takvom stanju letite ko muva bez glave, što može biti opasno. Planirate putovanje a nova ljubav vas motiviše za veliko spremanje u privatnom životu. Moguća su uznemirenja, jer ono što planirate ne možete na lak način da realizujete. Emotivna situacija je manje uzbudljiva, jer je većina Bikova skupila hrabrost i otvoreno porazgovarala sa partnerom. Istražujete nesvesne fenomene, tragate za natprirodnim i žudite da negde otputujete. Pošto se nalazite u specifičnom raspoloženju, pola od svega bacite u vodu. Pazite na zdravlje, opustite se.

 

RAK LAV DEVICA
Intuicija je pojačana, pa je treba pravilno iskoristiti. Bićete zainteresovani za natčulne pojave, umetnost i psihologiju više nego inače. Nemojte preterano da brinete zbog tuđih briga. Mislite na sebe. Za sve zastoje, izneverene nade i promašaje možete naći izgovor u lošem zdravlju. Ne prijaju Vam ove velike vremenske promene, što se odražava pre svega na pojačano znojenje i otežan rad srca. Odmorite se. Očekujte uspeh u svim poslovima, koji zahtevaju kreativnost, putovanja i proučavanje ljudske psihe. Kod praktičnijih stvari ćete imati manje sreće. Tešite se, jer će ovaj loš aspekt brzo proći.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Mnoge Vage se nalaze u fazi zaljubljivanja i planiranja putovanja. Ne pada im na pamet da idu sami već u igru uključuju voljenu osobu. Manje srećnim pripadnicima ovog znaka predstoje finansijski problemi. Osećate potrebu da nešto promenite u svom životu. Pošto to ne zavisi samo od Vas mogući su problemi. Ono za šta ste direktno Vi odgovorni odvijaće se po utvrđenom planu. Nedostaje Vam prijateljska podrška! Iako mislite da možete svemu da se prilagodite, ispostaviće se da nije tako. Neki problem ćete teško prevazići bez tuđe pomoći. Mogući su materijalni gubici. Potrebno Vam je mnogo snage i strpljenja.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Zbog čega uvek mislite na najgore? Poželjno je uneti malo optimizma u život. Biće lepše ne samo Vama već i Vašoj okolini. Postali ste naporni i samom sebi. Očekujte novu poslovnu ponudu. Pred Vama je izuzetno uspešan dan, pa ne dozvolite da niko i ništa ne pomuti Vašu sreću. Zbog nečega ste strepeli, ali se to pokazalo kao neosnovano. Dobro isplanirajte svoje slobodno vreme i uživajte. Ne osećate se najbolje. Imate smetnje fizičke prirode, koje Vas ograničavaju u aktivnostima. Pokušajte da se manje nervirate, jer će uskoro nastupiti lepši period. Svi problemi će uskoro postati prošlost.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:40h Marija Lazić iz Šapca pobedila na jugo Elite model look izboru
   


     


FastCounter by LinkExchange