[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 21. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


20. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za sredu

OVAN BIK BLIZANCI
Pokušaćete da rešite neka imovinsko-pravna pitanja. Nesigurni ste, potrebna Vam je podrška sa strane. Prijaju Vam porodični susreti, pa ćete to sebi priuštiti. Oporavljate se od bolesti. Optimista ste s razlogom, kad su komunikacije u pitanju. Iskoristite dobru moć zapažanja da Vam ne promakne neka sitnica. Vašoj perfekcionističkoj prirodi ne bi odgovaralo. Značajan put. Očekujte podršku uticajnog prijatelja. U potrazi za poboljšanjem finansijske situacije, može se dogoditi da idete iz krajnosti u krajnost. Pošto novac počinje da pristiže, bićete škrti.

 

RAK LAV DEVICA
Sunce, koje danas ulazi u Vaš znak, čestita Vam rođendan i šalje poklone u vidu samouverenosti, snažne volje i optimizma. Suviše su lepi, ne verujete da su istiniti. Iskoristite okolnosti. Situacija u kojoj se nalazite, zahteva veću dozu sigurnosti. Ne verujete dovoljno sebi i svojim mogućnostima. Delimičan razlog za pesimistički stav je što rezultati nisu onakvi kakvima ste ih zamišljali. Uspešno ćete se suočiti sa raznim izazovima. Bićete u situaciji da rešavate samo vlastite probleme, ali ćete ih sve rešiti. Ako se bavite organizatorskim poslovima, pred Vama je neočekivani uspeh i nov posao.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Želite da po svaku cenu pokažete koliko ste odgovorni i vredni pažnje. U centru ste zbivanja okoline i organizujete svečani skup. Ukoliko Vi budete pozvani na sedeljku, bićete u centru pažnje. Očekuje Vas putovanje, a na njemu sve same prijatne stvari. Ukoliko ste slobodni, zaljubićete se. I oni koji to nisu mogu doći u razna iskušenja. Svi smo mi živi stvorovi! Neke ljude idealizujete. U želji da budete bolji dolazi do izražaja kreativna crta karaktera. Ne možete da se zadovoljite prosečnošću, pa ćete se angažovati maksimalno da to ne budete. Pitanje je koliko ćete u tome uspeti.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ušli ste u povoljan period ne samo kad je u pitanju brak, već i ostali partnerski odnosi. Budite oprezni i osluškujte tuđe impulse, ako želite da povoljnosti što duže traju. Sve govori da ćete uspeti. Odlučni ste, a biće problema, ako Vam saradnici ne odgovore istom merom. Pošto je naglašen smisao za lepotu, zdravlje i higijenu, uživaćete u blagostanju. Pozitivnost pomaže da prevaziđete slabost. Umetničke sklonosti su naglašene, pa uživate u njima. Došli ste do nekih praktičnih saznanja, koja danas mogu da Vam pomognu da prevaziđete problem ličnosti. Mnogi su u fazi zaljubljivanja i avantura.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

   


     


FastCounter by LinkExchange