[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 19. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


18. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za ponedeljak

OVAN BIK BLIZANCI

Sklonost ka iznenadnim akcijama i nepromišljeni postupci mogu da dovedu do povreda. Ionako ste imali neprijatnosti, pa Vam se savetuje da ih izbegnete. Značajni životni preokreti. Budite spremni.

Osećanja krijete, jer ne osećate potrebu da ih ni sa kim delite. Posebno ne sa voljenom osobom. Shvatili ste da ih ona, zloupotrebljava. Rešavate važan problem i korak po korak dolazite do cilja.

Ne donosite prebrzo zaključke i ne aktivirajte se previše. Pola od današnjih planova će pasti u vodu, što može dovesti do razočarenja. Sklonost ka prehladi i raznim infekcijama je pojačana. Oprez.

 

RAK LAV DEVICA

Nova partnersko-poslovna saradnja. Neko od šefova je pratio Vaš rad, pa će Vam shodno zaslugama ponuditi unapređenje. Ako Vam je stalo do posla i para, morate se mnogo toga odreći. Vredi li, razmislite?

Kontaktirate sa inostranstvom. To Vam je trenutno jedina uteha i nada. Što se ostalih stvari tiče, pesimista ste jer se loše osećate. Ugrožena je psiha, jer je neko poljuljao Vaše samopouzdanje.

Sklonost ka prehladi, pa je poželjna preventiva. Izbegavajte skupove, kako ne bi zaradili virus. Mogući su zastoji na poslu zbog preteranih nada i velikih očekivanja. Nervna razdražljivost.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Mnogi poslovi, koji su bili u fazi stagnacije krenuli su sa mrtve tačke. Nešto je počelo da se dešava, i pokreće nadu. Shvatili ste da do svega morate da dođete teško, pa ste stekli dodatnu snagu. Uspeh.

Odjednom je sve krenulo, pa i novac. Ako ga ne dobijete danas, ovih dana svakako hoćete. Nekima će biti vraćen dug, a nekima isplaćen zaostali novac. I u ljubavi je počelo nešto lepo da se dešava.

Iznenada morate da se prilagodite događajima nagore. Uspećete da ih prevaziđete, bilo da se radi o kvarovima automobila, i raznih uređaja ili nečem ozbiljnijem. Novčana situacija Vas zabrinjava, štedite.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Sve poslove obavljate uspešno, jer ste prema njima zauzeli ozbiljan stav. Temeljni ste, što će osobama od autoriteta privući pažnju, pa Vam mogu ponuditi proširenje posla. Uživate u lepim stvarima.

Pokušajte da pobegnete od partnera, jer samo tako možete izbeći nesporazume i svađu. Napetost i nezadovoljstvo Vam se ne preporučuju, jer loše utiču na zdravlje i lepotu. Samoća je izlaz iz problema.

Pukao Vam je film te donosite odluku da neke stvari stavite pod kontrolu. Ne želite da se mirite sa sudbinom već se aktivno hvatate u koštac s izazovom. Bravo! Ponekad Ribe umeju da iznenade okolinu.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

19:40h

Muškarci: Koji kilogram manje i malo više sporta: pravi lek protiv hipertenzije

19:50h

Bonton: 10 zapovesti Interneta

19:55h

Kad ključevi upadnu u WC

   


     


FastCounter by LinkExchange