[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 18. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


17. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za nedelju

OVAN BIK BLIZANCI

U situaciji ste da zabavljate druge i uživate u lepim stvarima. Ako ste u braku, nastupila je harmonija. Ako niste, razmišljate kako da uletite u bračne vode. Danas ste principijelni i optimista ste.

Postoji mogućnost da realizujete jedan kraći put. Bićete zadovoljni, što se može iz aviona videti. Zračite optimizmom i srećom. To se odražava na Vašu kreativnost, a ona pak na neke druge stvari.

Uživate u društvenom statusu i neočekivanom materijalnom dobitku. Suviše lepo zvuči da bi bilo istinito. A trebalo bi da se desi, jer Vam Venera šalje dobre signale. Zato prihvatite poslovnu ponudu.

 

RAK LAV DEVICA

Pred Vama je fantastičan period po svim pitanjima. Venera, zaštitnica ljubavi, umetnosti, lepote i bogatstva, danas ulazi u Vaš znak. Biće tu više od mesec dana, pa iskoristite njene tople vibracije.

Šta će ovih dana doneti Venera Lavovima? Sve zavisi od konkretnog slučaja. Mnogima će doneti tajnu vezu, a nekima želju da spoznaju dublju stranu života. Svi oni će biti u povoljnom položaju.

Problemi su reakcija na idealizovanje situacije. Morate se truditi da postanete realniji u konkretnom slučaju. Stavite sve stvari na papir i maksimalno uključite ono čega imate dosta - zdrav razum.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Moguć je uspeh u javnosti, posebno ako se bavite javnim radom. Umetnička crta Vašeg karaktera je naglašena, pa je moguć i društveni uspeh. Ušli ste u period, koji od Vas zahteva da budete diplomatični.

Porodični sve stabilniji. Razlog leži u uravnoteženosti i želji da se smirite. Slobodne Škorpije očekuje ljubav, a neke čak i brak. Neka Vas ne iznenadi ako to bude neko iz daleka, pa ne razmišljajte.

Javlja se mogućnost finansijskog dobitka ili nasledstva. Sa partnerom ste u dobrim odnosima, što znači da on ispunjava sve Vaše ionako stroge zahteve. Ušli ste u mirniji period, kad su nervi u pitanju.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Sreća u braku i zadovoljstvo partnerom, pomaže da oko sebe stvarate harmonično okruženje. Danas ste druga osoba. Sa mnogo više duha gledate na okolinu što utiče da sa lakoćom rešavate poslovne izazove.

Ako imate problema sa šećerom, pravi je momenat da započnete da držite dijetu. Činićete drugima usluge, uživati u umetnosti, ljubavi, jednom rečju svim aspektima života. Povoljno za posredovanje.

Očekuje Vas sreća s decom, u ljubavi, finansijskim transakcijama. Bavljenje sportom, vezanim za vodu, pomaže da se oslobodite napetosti u ovim letnjim danima. Neko će Vam doneti zadovoljstvo.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za nedelju

19:40h Letnji horoskop: Strasno leto za Rakove i Bikove
19:50h Čikago: Gazirana pića štetna po zdravlje
   


     


FastCounter by LinkExchange