[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 17. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


16. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za subotu

OVAN BIK BLIZANCI

Pesimistički ste raspoloženi, između ostalog, jer ste se preforsirali. Morate da smanjite tempo i da posvetite više pažnje svom zdravlju. Dan zahteva pasivnost i odmor, na kraju će sve dobro ispasti.

Razmišljate kako da ostvarite jedan put. Suviše je lep da bi bio istinit. Morate verovati u mogućnost realizacije, ali to nije dovoljno. Budite aktivniji i preduzmite nešto konkretnije. Sve se menja nabolje.

Dan sličan prethodnom, prati kontinuitet prethodnih zbivanja. Ono što Vam se juče dešavalo i kako ste se osećali i dalje je aktuelno. Razlika je u tome što ste se na situaciju prilagodili. Uspeh.

 

RAK LAV DEVICA

Ledeni ste, jer ste rešili da pokažete koliko možete. Postoji šansa da izađete u javnost i bavite se javnim radom. Prihvatite ponudu, jer ćete uspeti. U emocijama, Vas niko ne zadovoljava. Možda Lav?

Za rešenje zdravstvenih i emotivnih problema potražite utehu u zagrljaju voljene osobe. Ako je niste iznervirali, možete se nadati prijatnim trenucima. U protivnom, problem rešavate sami. Malaksali ste.

Ne dozvolite da se preforsirate, jer ste na ivici snage. Posao treba obaviti korektno, ali ništa više od toga. Ne treba se u njega maksimalno unositi, jer niste na to spremni. Biće dana za megdana. Put.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Rešavate zaostale kućne probleme. Kvarovi su evidentni. Dugo ste se bavili drugim stvarima, pa je sve počelo da otkazuje. U porodičnom krugu, rešavate domaću problematiku. Neka Vas ne iznenade gosti.

Umorni ste od neprestane borbe za golu egzistenciju. Mislite da sreća prolazi pored Vas. Najgore od svega je stanje hroničnog nezadovoljstva i fizičke slabosti organizma. Ozbiljnije priđite problemu.

Zar još niste otputovali? Šta čekate? Zvezde su Vam naklonjene ne samo kad je posao u pitanju već i stvari koje najviše volite, a jedna od njih je putovanje. Vi mnogo štošta volite, ali ste oprezni i strahujete.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Sporo razmišljate, ali je finalni produkt odličan. Neko radi na brzinu, ali Vama treba vremena da se odlučite. Dok razmislite, pa krenete u akciju prođe čitava večnost. Odluka Vas donosi uspeh.

Na sve strane same prepreke, što Vas čini nezadovoljnim. Svesni ste da su saradnici i prijatelji takvi kakvi su, ali se i pored svega nervirate. Budite oprezni, jer su moguće posledice ovog stava.

Moguć je susret sa starim prijateljima. U tom ćete slučaju dodatno emotivno da reagujete. To je problem na nivou ličnosti, a tiče se Vašeg odnosa prema svemu. Zbog sitnica maksimalno trošite nerve.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

19:40h

U Stokholmu su žene najbezbednije: U tašni alarm povezan s policijom

19:45h

Verica Rakočević i kolekcija "Putevima prošlosti" na Nedelji visoke mode

   


     


FastCounter by LinkExchange