[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 16. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


15. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za petak

OVAN BIK BLIZANCI

Zbog nečega ste potišteni. Mnogi Ovnovi će imati tužne događaje unutar porodice, zbog kojih će patiti. Pošto na njih ne mogu uticati, poželjno je da se oslobode tenzije i emotivne potištenosti.

Poslove obavljate izuzetno disciplinovano. Naporan rad Vam pomaže da postignete mentalni rast. Okolina je počela da Vas opterećuje, pa Vam odgovara samoća. Na emotivnom planu su iskrsle nesuglasice.

Saradnicima smeta Vaša ćud. Počeli ste da se ponašate namćorasto, jer se nalazite pred teškim problemom. Mislite da ga samo Vi možete rešiti. Uplivi sa strane, Vas sputavaju, pa ste neprijatni.

 

RAK LAV DEVICA

Morate staviti pod kontrolu osećaj inferiornosti, koji može da poremeti neke planove. Verujte više sebi. Okolina nije naklonjena nekim Vašim stavovima, pa se čuvajte provokacija sa strane. Prehlada.

Nezadovoljni ste svim i svačim. Ne želite da priznate da ste nezadovoljni samim sobom, već sve greške prebacujete na druge. Kad bolje razmislite videćete da niste u pravu. Za promašaje ste sami krivi.

Ne osećate se najbolje. Naporan rad je evidentan duže vreme, mada se ne nazire izlaz iz problema. Ne razmišljajte puno o tome i ne filozofirajte, već radite. Isplatiće Vam se, mada sa zakašnjenjem.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Ono što Vas dovodi do ludila je totalan finansijski kolaps. Tada, po običaju padate u depresiju. Pošto ste danas depresivni, a to se u poslednje vreme učestalo ponavlja, pokušajte da prevaziđete stanje.

Taman ste mislili da ste jednu prepreku prebrodili, kad se javlja izvestan zdravstveni problem. On će Vas, po običaju izbaciti iz takta. Teško je, ali morate biti razumni, da biste normalno funkcionisali.

I dalje ste uspešni. Ukoliko niste toga svesni, bićete kad prođe. Za sada se ne opterećujte strahovima i hipotezama, već se aktivno ubacite u program. Biće uspeha, a što je najvažnije i para. Sreća.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Osećate se sputanim na poslu, jer se teško prilagođavate saradnicima. Oni se još teže prilagođavaju Vama. Odatle svi nesporazumi i nezadovoljstva. Pošto ste Vi pametni, nađite zlatnu sredinu.

Savetuje se umerenost u radu i aktivnostima. Pokušajte da ishranu svedete na razumnu meru. To je teško učiniti, ali je siguran način da prevaziđete probleme zdravstvene prirode. Budite razumni!

Okupirani ste poslom ili promenom posla. Sva nezadovoljstva potiču sa te strane. Pošto ste preosetljivi, a nemate hrabrosti da promenite uslove rada, savetuju se relaksacija i šetnja i druženje.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

   


     


FastCounter by LinkExchange