[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 15. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


14. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za četvrtak

OVAN BIK BLIZANCI

Ako imate zdravstvenih problema, potražite savet više lekara, jer postoji mogućnost pogrešne dijagnoze. O nekim stvarima nemate jasnu predstavu, pa postoji mogućnost promašaja zbog loše procene.

Mogućnost infekcije, oboljenja bubrega ili genitalija je pojačana, pa se savetuje maksimalna kontrola po tom pitanju. Pogrešna ideja o partneru. Jedna važna osoba će Vas podržati u Vašim planovima.

Problemi u razmeni misli, jer ste skloni da donosite sopstvene zaključke. Morate saslušati tuđa mišljenja i ne budite isključivi. Vi ste bar fleksibilni. Zabrinuti ste za zdravlje starije osobe.

 

RAK LAV DEVICA

Napokon harmonija! Iako imate briga preko glave, istrajnošću uspevate da ih savladate. Dok okolina misli kako ste slabašni, Vi se hvatate u koštac sve sa samim divovima. Puni ste neviidljive snage.

Naglašene su erotska imaginacija, buran karakter i romantika. Kad sve to smučkate ispadne dobar koktel. Vi ionako čeznete za sladunjavim stvarima i volite koktele. Nezadovoljni ste emotivnom situacijom.

Sve što pokušate činiće Vam se manje vrednim. Društvo nije adekvatno, prijatelji ne ispunjavaju stroge kriterijume. Sve sami problemi. Morate biti tolerantniji prema okolini, jer niste ni Vi idealni.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Ako osećate opštu slabost organizma, znajte da ste zakačili virus. Prehlada u ove vrele dane se dešava. Nje ćete se nekako rešiti, ali nekih svojih mana teže. Optimista ste bez mnogo razloga.

Preosetljivost i česta promena raspoloženja su posledica negativnih po Vas mesečevih uticaja. Još ako neko atakuje na Vašu ličnost, teško njemu! Pošto su osećanja podignuta na kub, nađite opravdanje.

O ljubavi više razmišljate nego što radite. Vi bar niste osoba, koja se može zadovoljiti pukim maštarijama. Krenite u akciju. Pošto Vam prija raskoš, niko ne sumnja da ćete je sebi priuštiti.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

I sama pomisao na greh je opasna. Trenutno Vam se po glavi motaju bezobrazne misli. Opravdanja za to ima i nalazi se u neuzvračenoj ljubavi ili nezadovoljstvu emotivnim životom. Ljubav i stres.

Inspiracija je Vaša glavna pokretačka snaga. Imate je na pretek. Spremni ste na korenite promene. Stav je ispravan, ali okolina nije. Menjajte nešto. Lakše je promeniti pristup problemu nego ljude.

Ako se ne ostvari putovanje, bićete potišteni. Muči Vas nostalgija. Maštate o dalekim krajevima, ljubavi i uspehu. Vaši planovi su nerealni, pa ih menjajte i spustite kriterijume, bićete srećniji.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

22:45h

Kupio Titovu bistu

   


     


FastCounter by LinkExchange