[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 14. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


13. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za sredu

OVAN BIK BLIZANCI

Planirate da otputujete. Krenulo Vam je nabolje. Budite oprezni u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Skloni ste prenagljenim i nepromišljenim postupcima, pa se pazite povreda. Male srčane tegobe.

Budite realniji kad je posao u pitanju, kako se ne bi pogubili u mnoštvu ideja. O ljubavi gajite pogrešnu sliku, pogrešno usmeravate energiju. Skloni ste virusnim infekcijama i čuvajte bubrege.

Sve Vam teško pada. Mislili ste da ćete posao završiti kao od šale, ali su iskrsle nepredviđene okolnosti, pa je sve palo u vodu. Teško Vam pada rad u stilu korak napred, dva nazad. Rešavate problem.

 

RAK LAV DEVICA

Uspeh sledi samo ako znate šta hoćete i ako se na to usmerite. Vi ste spori i oprezni, ali sve obavljate bez pompe, ali uspešno. Budite racionalniji kad je vreme u pitanju i ne opterećujte se glupostima.

Razdražljivi ste i slabi. Nemate volju ni za šta. Ne plašite se zbog ovakvog svog stanja, jer je posledica loših planetarnih uticaja, koji su na sreću prolazni. Imaćete podršku sa strane, uskače i pomaže.

Imete osećaj da biste mogli mnogo više da uradite da nije drugih koji Vas prosto blokiraju u akcijama. Ukoliko se bavite istraživačkim radom imaćete uspeha, zahvaljujući strpljenju i analitičnosti.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Nastupila je opšta malaksalost. Bili ste nekoliko dana ushićeni da bi danas totalno splasnuli. Razlog su totalno nejasni ciljevi koje ste pred sebe postavili. Savetuje se veća doza realnosti.

Vaš ljubavni život je u totalnom haosu. Nije ni čudo kad ste sami napravili oko sebe dar, mar. Morate sa mnogo većom realnošću da sagledate voljenu osobu i da od nje ne očekujete previše.

Očekuje Vas poslovni uspeh zahvaljujući tome što manipulišete na svim poljima. Dok se drugi oko Vas satiru od obaveza Vi se verbalno dokazujete. Posao ne trpi, a šansa da negde otputujete je veoma moguća.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Mogući su problemi u komunikaciji sa partnerom, zbog stidljivosti. Za neki projekat, ste precenili svoje mogućnosti, pa rešavate da se iz njega povučete. Budite otvoreni prema simpatiji, uživaćete.

Imate mnogo želja, a malo mogućnosti. Ukoliko zastranite, snosićete posledice nerealnih prohteva. To se kod Vas odražava na zdravlje. Vodolije su vedre samo na izgled. Maštate o nekom susretu i putu.

Potišteni ste, jer na svakom koraku nailazite na ograničenja. Pošto je stvarnost prema Vama surova ili je Vi tako doživljavate, ostaje Vam da maštate o putovanjima ili čeznete za prošlošću.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

   


     


FastCounter by LinkExchange