[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 11. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


10. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za nedelju

OVAN BIK BLIZANCI

Prebrodili ste krizu pa funkcionišete razumno. Slobodne trenutke koristite da se odmorite i provedete sa prijateljima. Svojim smislom za humor šarmirate okolinu. Usamljene očekuje nova ljubav.

U fazi ste ekspanzije na svim poljima. Mogući su zdravstveni problemi usled preteranog rada. Morate povesti računa o kvalitetu ishrane i svesti je na razumnu meru. Očekuju Vas uzbudljivi događaji.

Preosetljivi ste kad su partner i deca u pitanju. Od njih očekujete nešto što nije u njihovoj moći. Morate biti svesni trenutne situacije i zadovoljiti se konkretnim stvarima. Budite krajnje oprezni.

 

RAK LAV DEVICA

Iako ste planirali da negde odete, okolnosti Vam neće biti naklonjene. Zadovoljićete se domaćom atmosferom, što i nije tako loše, s obzirom na to da u njoj uživate. Imate puno razloga za zadovoljstvo.

Iskoristite sve što Vam život pruža. Danas će spisak takvih stvari biti poveći. Ukoliko ste se naradili, opustite se i izađite na neko ekskluzivno mesto. Na taj način Vaša sujeta će biti zadovoljena.

Zabrinutost zbog finansijskog stanja može, ako joj se prepustite, da Vam upropasti dan. Pošto ste Vi razumna osoba, ostavite da neke stvari prenoće. Bavite se stvarima u kojima ste uspešni i opustite se.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Posle zamornih poslovnih obaveza konačno ćete se opustiti i uživati u prijatnom društvu. Uspećete da ostvarite neki stari san. Ne dozvolite da Vas sitna nezadovoljstva ili finansijski problemi oneraspolože.

U stalnom ste pokretu, pa nije loše da predahnete. Ostavite brige za sutra, a sada se prepustite planovima vezanim za nove događaje i poznanstva. Osoba koju ste nedavno upoznali nudi Vam poslovnu saradnju.

U znaku ste putovanja ili pravljenja planova s tim u vezi. Dobro se osećate, mada možete biti pomalo nezadovoljni. Razlog leži u želji da budete savršeni. Sitne životne radosti pravi su lek za blagu nervozu.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Prevazišli ste problem na nivou ličnosti i krećete u susret promenama. Kad bolje razmislite, one nisu loše, mada ste od njih strepeli. Normalno je da se na dobro brzo naviknemo. Očekujte lepe događaje.

Dan je kao stvoren da se oslobodite napetosti i da uživate. Ukoliko ne možete da ostvarite planirano, uvek postoji dobra zamena teza. Neki ljudi Vam nisu naklonjeni pa pokušajte da ih izbegnete.

Još ste pod utiskom prijatnog događaja. Okolnosti zahtevaju promenu ophođenja prema okolini i partneru. Setite se svega šta Vam se dešavalo prethodnih dana, pa pokušajte da izvučete neku pouku.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za nedelju

19:40h

Bauk sajber-seksa kruži svetom

19:51h FBI traga za piratima koji su smislili novi virus
   


     


FastCounter by LinkExchange