[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 10. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


09. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za subotu

OVAN BIK BLIZANCI

Nije sve lako kako je na prvi pogled izgledalo. Rezultati se još uvek ne vide i to Vas nervira. Imate osećaj da su svi protiv Vas. To nije razlog da budete grubi, već da se zapitate koliko ste objektivni.

Pošto ste u izuzetno dobrom raspoloženju, morate povesti računa da ni u čemu ne preterujete. Prekomerno uživanje šteti zdravlju. Zadovoljni ste partnerom, poslom, a što je najvažnije, samim sobom.

Opšta malaksalost je posledica premora i vremenskih promena. U takvom stanju ne umete da funkcionišete, pa fizičke i mentalne aktivnosti svedite na razumnu meru. Biće vremena da nadoknadite propušteno.

 

RAK LAV DEVICA

Česta promena raspoloženja je normalna pojava za izuzetno komplikovanu osobu kao što ste Vi. Juče ste leteli u oblacima da bi se danas spustili na zemlju. Blaga nervoza je posledica mesečevih uticaja.

Uživate na lavovski način. Ukoliko imate bilo kakvih problema sami ste krivi. Zapitajte se gde grešite, jer je trenutno stanje pravi pokazatelj Vaših kvaliteta. Uspešni ste na svim poljima.

Uspešan dan pod uslovom da se bavite medijima ili umetnošću. U protivnom mogući su problemi. To možete da izbegnete pod uslovom da se ne upuštate u ozbiljnije finansijske transakcije i teške razgovore.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Čim ima Sunca ima i dobrog raspoloženja. Zabrinutost nestaje, a vremena za nezadovoljstvo nemate. Samo nastavite da uživate ovim tempom, pod uslovom da ne preterujete sa slatkišima. Novčani dobitak.

Uspešni ste na poslovnom planu više nego na emotivnom. Zapitajte se zbog čega je to tako? Verovatno da voljenu osobu gušite svojim dominantnim stavom. Malo lukavosti ne bi bilo na odmet.

Rešili ste problem koji Vam je zadavao muke, pa napokon možete da odahnete. Nekoliko dana ćete biti izuzetno uspešni na poslu. Moguće su zdravstvene tegobe u vezi sa digestivnim traktom. Promenite ishranu.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Osobe rođene u Vašem znaku, po pravilu pate od osećaja nesigurnosti. Potrebno Vam je mnogo vremena da se dokažete i pokažete da ste kvalitetni i istrajni. Situacija zahteva veće samopouzdanje!

Planirate put ili izlet. Pravi je momenat za to, a i način da izbegnete nerviranja. Savetuje se oprez na svim poljima, jer su današnje vibracije suviše lepe da bi bile realne. Opustite se i uživajte!

Samo izlet u prirodu i bavljenje stvarima koje volite mogu uticati da zaboravite na problem koji Vas opterećuje. Planovi nemaju realnu osnovu, nezadovoljstvo je evidentno. Prepustite se lepim emocijama.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

      


FastCounter by LinkExchange