[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 9. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


08. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za petak

OVAN BIK BLIZANCI

Situacija u kojoj se nalazite je prilično teška za Vaš hipersenzitivni nervni sistem. Obuzdajte svoje neraspoloženje, i shvatite trenutnu situaciju manje ozbiljno. Samo tako ćete prebroditi krizu.

Iskoristite trenutnu situaciju da obavite što više posla. Imate dobar odnos sa kolegama i lako uspostavljate povoljne poslovne aranžmane koji obećavaju zaradu. Na emotivnom planu, nova ljubav.

Naglašena maštovitost. Ukoliko se bavite poslom koji zahteva kreativnost, odličan je momenat da se iskažete. Svi praktični planovi padaju u vodu jer se pokazuju kao neosnovani. Izaberite pravi put.

 

RAK LAV DEVICA

Smelo ulećete u akciju jer ste pojačano ambiciozni. Pošto ste dobro ispitali teren i složili kockice, shvatate da nemate šta da izgubite. Svojim energičnim stavom zadobili ste nečiju naklonost.

Iako to nije neophodno, preterano ste angažovani na poslovnom planu što može dovesti do iscrpljenosti i zdravstvenih problema. Pazite da ne ugrozite svoje zdravlje. Opustite se u prijatnom društvu.

Morate biti oprezni kad je posao u pitanju jer nepromišljenost može imati posledice širih razmera. To Vam trenutno ne treba jer situaciju držite čvrsto u rukama. Ako ste sami, moguća je nova ljubav.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Puno prijatnih događaja. Osećaćete se fantastično za šta imate bezbroj razloga. Postigli ste ono o čemu dugo maštate i uspostavili unutrašnji sklad. Zadovoljni ste sobom, uživate u svakom trenutku.

Nižete uspehe i priznanja u zavisnosti od poslovnih pozicija. Znate šta hoćete i do toga dolazite, polako, ali sigurno. Neka Vas ne obeshrabre napadi sa strane jer je normalno da nas svi ljudi ne vole.

Sve vaše misli i osećanja su okrenute ka novom poslu. Od njega mnogo očekujete. Novac je bitan, ali i moralna satisfakcija. Želite da neko pohvali vaš trud i da Vam jasno kaže koliko vredite.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Napokon ste rešili da na sve što Vas opterećuje stavite tačku. Oslobađanje od napetosti je poželjno, a način kako ćete to ostvariti zavisi od mnogo stvari. Imate pozitivan stav i dobro raspoloženje.

Prijatan dan, nema šta! Šarmom i lepim rečima osvajate voljenu osobu. Koliko će da traje ta Vaša zanesenost nije važno. Važno je da se divno osećate i spremni ste na velika dela. Naglašena emotivnost.

Bili ste zabrinuti za svoje zdravlje. Konačno možete da odahnete jer ste shvatili da je strah bio neosnovan. Ukoliko ste imali bilo kakvih emotivnih nesporazuma, pravi je čas da ih izgladite.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

      


FastCounter by LinkExchange