[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 8. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


07. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za četvrtak

OVAN BIK BLIZANCI

Neraspoloženje je posledica nerešenih porodičnih problema. Ukoliko želite da se oslobodite napetosti, okrenite se prijateljima. Ima toliko stvari koje vas mogu oraspoložiti. Recimo, lud provod!

Šta se to sa Vama događa? Okrenuti ste natprirodnim pojavama i čudnim osećanjima. Misticizam i umetnička inspiracija su ono što trenutno okupira Vašu pažnju. I praktičan Bik ume da se prepusti mašti.

Savetuje se oprez. Zbog pojačane energije i brzopletog ponašanja možete imati problema u saobraćaju ili komunikaciji. Pokušajte da izađete na kraj sa samim sobom i da višak energije pametno iskoristite.

 

RAK LAV DEVICA

Okrenuti ste poslu i komunikacijama. Očekujete povoljan ishod događaja i ne pomišljate na iznenađenja. Optimistički ste raspoloženi, veseli i otvoreni za prijatne stvari. Ne budite sitničavi.

Shvatate da ste u savezu sa drugima jači i da samo tako možete da dođete do cilja. Sujeta je u drugom planu a uz dobru kolegijalnu saradnju novac i priznanje neće izostati. Pošto to predosećate nesebični ste.

Zdravlje i posao su na prvom mestu. Idete tim redosledom da bi ljubav stavili negde na kraj spiska stvari koje Vam pričinjavaju zadovoljstvo. Budite oprezni kad rukujete kućnim aparatima, jer su moguće povrede.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Danas ćete biti u situaciji da komunicirate na neuobičajen način. Prednost dajete mističnim temama i umetničkim događanjima. Ukoliko se bavite kreativnim radom, očekuje Vas uspeh.

Morate maksimalno obuzdavati svoju škorpionsku prirodu, kako biste izbegli napade okoline. Bićete u situaciji da se lako vređate. Osetljivi ste nego inače, jer je prag tolerancije smanjen. Učite se strpljenju.

Imate želju da stvarate lepe i kvalitetne stvari. Sreća Vas prati na svakom koraku, a da toga niste svesni. Moguć je uspeh u ljubavi, a neke Strelce koji planiraju prinovu očekuje prijatno iznenađenje.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Zbog čega ste klonuli duhom? Ko je to uspeo da Vas iznervira? Ne dozvolite nikako da sitnice pomute Vaše raspoloženje. Problem leži u Vašoj nesigurnosti i nedovoljnoj veri u sebe i svoje mogućnosti.

Okolina Vas ne ostavlja na miru. Smeta joj Vaša sigurnost i kvaliteti. Neko po svaku cenu želi da Vam da do znanja koliko ste nesavršeni. Tešite se, to im nikako neće poći za rukom. Nepobedivi ste!

Iskoristite trenutnu situaciju kako biste obavili što je moguće više posla. Planetarni uticaji su po Vas povoljni, pa ne oklevajte. Sudbina je u Vašim rukama, pa imajte ovo na umu. Budite neskromni.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:40h

Idealna kuća na ostrvu blizu Londona, uslov - helikopter i šest miliona funti

      


FastCounter by LinkExchange